![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Colt pentru cei care n-au somn
06.11.2009 / 12:33
Citeaza
Rubrica deschisa pentru insomniaci, cum le zice danygospodina, asa ca-i invitam aici cu drag sa discute despre ce vor ei la orice ora din noapte. Ziua, topicul asta e interzis
07.11.2009 / 00:17
Citeaza
Noapte buna !!! Gata, eu am trecut la colt.
Voi ati gatit vreodata noaptea? Asa, ca bunica, sa asudati, sa va stergeti cu broboada, sa faceti X randuri de cozonaci, pasca,si sa va culcati la 5?
Recomandari pentru tine si casa ta
07.11.2009 / 10:41
Citeazadanygospodina a spus:
Noapte buna !!! Gata, eu am trecut la colt. Voi ati gatit vreodata noaptea? Asa, ca bunica, sa asudati, sa va stergeti cu broboada, sa faceti X randuri de cozonaci, pasca,si sa va culcati la 5?
Soacra mea, care e din Piatra Neamt, mai are astfel de actiuni. Rezultatul = nishte cozonaci de senzatie, dar dupa parerea mea nu merita efortul.
07.11.2009 / 10:59
Citeaza
ai dreptate. Mamei mele, la fiecare sarbatoare din an, ii este rau:capul, ficatul, spatele, picioarele, plamanii, vocea, e buna de dus la spital. Dar nu se lasa, ii place sa reziste pe baricade. Si o saptamana dupa ia antibiotic. Asa a vazut la mama ei, asa face si ea. Si eu am mostenit din "apucaturile" lor, dar incerc sa ma abtin. Sotul zicea odata ca va muri soacra lui la datorie:ori de Craciun, ori de Paste...sa ne strice sarbatorile.
07.11.2009 / 11:08
Citeaza
asa facea si mama cand eram mici
se culca la 2 si la 3
io nu...ma culc tarziu ca stau si joc scrabble
ah,mint,aseara la 11 am fct ciocolata de casa
07.11.2009 / 13:47
Citeazadanygospodina a spus:
ai dreptate. Mamei mele, la fiecare sarbatoare din an, ii este rau:capul, ficatul, spatele, picioarele, plamanii, vocea, e buna de dus la spital. Dar nu se lasa, ii place sa reziste pe baricade. Si o saptamana dupa ia antibiotic. Asa a vazut la mama ei, asa face si ea. Si eu am mostenit din "apucaturile" lor, dar incerc sa ma abtin. Sotul zicea odata ca va muri soacra lui la datorie:ori de Craciun, ori de Paste...sa ne strice sarbatorile.
HAHAHAHAHAHAHA....
07.11.2009 / 18:07
Citeaza
danygospodina: "si eu am mostenit din "apucaturile" lor, dar incerc sa ma abtin"
cea mai tare faza
. bine le faci, abtine te de la cit mai multe d-astea
08.11.2009 / 11:21
Citeaza
Si de abia astept sa vad ce opera de arta a pregatit Dulcesssa. La Multi Ani!