![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Colt pentru cei care n-au somn
16.12.2009 / 13:29
Citeazagaby_d a spus:
ok.cu atatia bucatari.,nu ne facem griji pt mancare
chiar ca... vad ca tu nu pui pe tine dar pofticioasa din mine pune repede... asa ca o sa fim un cuplu gen "Stan si Bran"... o echipa de exceptie
16.12.2009 / 14:24
Citeaza
Gaby, eu zic sa tii rochia, iti sta super
nu tuturor le place genul gogosar, e drept, dar iti sta chiar bine si daca te simti ok in ea
mie mi-au atras mai mult atentia ochii, foarte frumosi, ca ai mamei mele
eu ... n-am mostenit
16.12.2009 / 14:35
CiteazaAdinuta a spus:
Gaby, eu zic sa tii rochia, iti sta super nu tuturor le place genul gogosar, e drept, dar iti sta chiar bine si daca te simti ok in ea mie mi-au atras mai mult atentia ochii, foarte frumosi, ca ai mamei mele eu ... n-am mostenit
ai dreptate Adinuta... are niste ochi superbi
16.12.2009 / 15:02
Citeaza
Gabi D, si cand iti alegi rochiile tot la mancare te gandesti? Oricum, arati ca un tort aniversar in rochita-gogosar!!!
Iar imi plac glumele mele.
Cu Miha pe tava: propun un tort ciocolatos "Miha" si cu zmeura in varf. Se va numi, deci, tort "Miha si Zmeurel". Mai, dar chiar are niste amandine, parca, le-am vizualizat acum.
16.12.2009 / 16:22
Citeaza
mai bucatarasule,iete ce facusi cu trimiterea ta
,parca era topic de noapte,aici mi-e locul?
.
fetelor,multam,dar zic asa cum zic de cand m-a stiu.n-am nik deosebit,sunt o fata/muiere
obisnuita,atata tot
...si apropo de rochitza,scriam si acolo in blog,nu dupa aia m-am dus..da' dac-am pus mana pe ea..decat nimic
Recomandari pentru tine si casa ta
17.12.2009 / 01:04
Citeaza
aha...v-ati dat toata ziua pe topicu asta si acu in noapte vad ca nu mai bantuie nimeni pe aici
17.12.2009 / 13:38
Citeaza
Pentru cei care n-au somn la prinz, un banc bun:
Un individ isi suspecta sotia ca avea un alt barbat. Intr-o zi , se hotari sa vina acasa la o alta ora ca de obicei si a surprins-o efectiv, dormind cu alt barbat. Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca...il arma...si cand era gata sa traga primul glont...incepu sa se gandeasca.... In ultimul timp, isi daduse seama ca viata lui de barbat casatorit, se imbunatatise. Sotia nu-i mai cerea bani sa cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o rochie noua, o bijuterie noua,sau sandale la moda. Copiii schimbasera scoala publica din cartier, cu o scoala privata , intr-un cartier elegant al orasului. Ca sa nu mai spunem, de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda faptului ca de 4 ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci am suspendat cota lunara pe care trebuia sa i-o dau. Iar de provizii, ce sa mai vorbimc. Niciodata nu a avut atata abundenta in casa, ca in ultimele luni. Si plata luminii, apa, telefon, internet, mobilul, carduri de credit, de cat timp nici nu mai auzise vorbind despre ele. Sotia lui era o combinatie intre Nicole Kidman, Katherine Zeta Jones si Elizabeth Hurley. O nebunie, delicioasa, apetisanta si dorita. A pus arma inapoi cu aceiasi grija ca sa nu-i trezeseasca si a iesit din camera incetisor. S-a oprit in usa salonului. A aprins o tigara, a reflectat un pic si si-a zis : "Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia copiilor, facturile casei,masina? Toate cheltuielile casei ? Eu ma culc cu ea in fiecare zi..." Si, iesind din casa lui, trase concluzia: - La naiba ! INCORNORATUL este EL !
17.12.2009 / 14:02
CiteazaBucataras a spus:
Pentru cei care n-au somn la prinz, un banc bun: Un individ isi suspecta sotia ca avea un alt barbat. Intr-o zi , se hotari sa vina acasa la o alta ora ca de obicei si a surprins-o efectiv, dormind cu alt barbat. Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca...il arma...si cand era gata sa traga primul glont...incepu sa se gandeasca.... In ultimul timp, isi daduse seama ca viata lui de barbat casatorit, se imbunatatise. Sotia nu-i mai cerea bani sa cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o rochie noua, o bijuterie noua,sau sandale la moda. Copiii schimbasera scoala publica din cartier, cu o scoala privata , intr-un cartier elegant al orasului. Ca sa nu mai spunem, de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda faptului ca de 4 ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci am suspendat cota lunara pe care trebuia sa i-o dau. Iar de provizii, ce sa mai vorbimc. Niciodata nu a avut atata abundenta in casa, ca in ultimele luni. Si plata luminii, apa, telefon, internet, mobilul, carduri de credit, de cat timp nici nu mai auzise vorbind despre ele. Sotia lui era o combinatie intre Nicole Kidman, Katherine Zeta Jones si Elizabeth Hurley. O nebunie, delicioasa, apetisanta si dorita. A pus arma inapoi cu aceiasi grija ca sa nu-i trezeseasca si a iesit din camera incetisor. S-a oprit in usa salonului. A aprins o tigara, a reflectat un pic si si-a zis : "Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia copiilor, facturile casei,masina? Toate cheltuielile casei ? Eu ma culc cu ea in fiecare zi..." Si, iesind din casa lui, trase concluzia: - La naiba ! INCORNORATUL este EL !
foarte tare... am si eu un banc dar e un pic hmm...
ionel ii scrie lui mos craciun si-i spune ca vrea un fratior... mos craciun ii raspunde si-i zice: trimite-o pe mama ta la mine
17.12.2009 / 15:50
Citeaza
amandoi m-ati facut sa rad
dar..ionixule..poti fi putin mai explicita?ca nu inteleg!de ce s-o trimita?
17.12.2009 / 16:24
Citeazagaby_d a spus:
amandoi m-ati facut sa rad dar..ionixule..poti fi putin mai explicita?ca nu inteleg!de ce s-o trimita?
pai, s-o ajute sa faca un fratior pt Ionel
poate taticul lui Ionel nu mai poate
17.12.2009 / 17:08
Citeazagaby_d a spus:
asa!acum am inteles,dar nu total,s-o ajute adica cum?
hai mah gaby... rad aici de mor... mai, pe site-ul asta au acces doar persoanele majore?
s-o ajute adica... hmm hmm adica mos craciun sa faca un bebe cu mamica lui Ionel
nah, nu-s buna de zis glume
17.12.2009 / 17:11
Citeazaionix a spus:
hai mah gaby... rad aici de mor... mai, pe site-ul asta au acces doar persoanele majore? s-o ajute adica... hmm hmm adica mos craciun sa faca un bebe cu mamica lui Ionel nah, nu-s buna de zis glume
ba da mah,da ' eu vad ca nu pricepi unde voiam s-ajung..
voiam sa te fac sa dai tot din tine
17.12.2009 / 17:14
Citeazagaby_d a spus:
ba da mah,da ' eu vad ca nu pricepi unde voiam s-ajung.. voiam sa te fac sa dai tot din tine
m-ai dus cu zaharelul... smecherito.... te prind eu si-ti fur rochita... n-o sa am ce face cu ea ca-i prea mica de mine dar o pastrez sa te santasez...
17.12.2009 / 17:16
Citeazaionix a spus:
m-ai dus cu zaharelul... smecherito.... te prind eu si-ti fur rochita... n-o sa am ce face cu ea ca-i prea mica de mine dar o pastrez sa te santasez...
vezi c-am mai scris la un topic
.la copii