eleny2010

1

Bucataras
incepator

athena

Bucataras din 29.10.2010

RETETE8
PRIETENI12
Perete
 

La multi ani!

LA MULTI ANI FRUMOSI!!

Lau

La multi ani!!

Haideti sa facem cel mai mare blog cu retete culinare si tot ce tine de bucatarie!
Acesta este un blog unde poate scrie oricine are o reteta culinara cu poze originale, sfaturi culinare si tot ce tine de bucatareala.
Puteti scrie advertoriale, puteti sa faceti reclama numai in postarea dumneavoastra (numai legat de bucatarie),
puteti lasa linkuri, doar in postarea dumneavoastra , catre: bloguri, siteuri - culinare.
Impreuna putem realiza cel mai mare blog culinar.
Ajunge cu vorbaria, sa trecem la treaba!
Cine vrea sa scrie pe acest blog trebuie sa lase un comentariu cu numele si adresa de email, pentru a va da autorizatia.
Va astept cu drag!" ?
http://facerecipes.blogspot.ro/2012/05/toata-lumea-posteaza-pe-acest-blog.html

eleny2010 a devenit prieten cu miremirc

eleny2010 a devenit prieten cu grasu64

eleny2010 a devenit prieten cu Bya Ralu

La multi ani!

Postari recente

publicat la 20.05.2012

Ghigantes

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Retete preferate
Tarta cu mere

Voturi:24

Fasole batuta

Voturi:22

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]