Intai se pregateste frisca din smantana lichida, intaritor de frisca si un zahar vanilat.Se pune la rece.
Zaharul brun si lichiorul se pun intr-o oala la foc mijlociu. Se mixeaza in oala in timpul prepararii.
Apoi se adauga vinurile si scortisoara si se mixeaza in continuare pana devine...
Intr-o oala cu fund dublu se pun galbenusurile impreuna cu zaharul.
Se mixeaza pana capata o consistenta cremoasa si de culoare galben deschis.
Apoi se pune la foc mic spre mediu.
A nu se lasa nesupravegheat!
Se mixeaza in continuu ,pentru a nu se prinde.
Se adauga si vanilia....
Vinul si ananasul taiat cubulete se amesteca intr-o oala mai mare.
Se lasa la rece de pe o zi pe alta.
Ziua urmatoare inainte de a se servi se adauga si sampania.
Este foarte bun si simplu de facut.
Eierpunsch Mamma Mia
Intai se pregateste frisca din smantana lichida, intaritor de frisca si un zahar vanilat.Se pune la rece. Zaharul brun si lichiorul se pun intr-o oala la foc mijlociu. Se mixeaza in oala in timpul prepararii. Apoi se adauga vinurile si scortisoara si se mixeaza in continuare pana devine...
Zabaione
Intr-o oala cu fund dublu se pun galbenusurile impreuna cu zaharul. Se mixeaza pana capata o consistenta cremoasa si de culoare galben deschis. Apoi se pune la foc mic spre mediu. A nu se lasa nesupravegheat! Se mixeaza in continuu ,pentru a nu se prinde. Se adauga si vanilia....
Ananas Bowle
Vinul si ananasul taiat cubulete se amesteca intr-o oala mai mare. Se lasa la rece de pe o zi pe alta. Ziua urmatoare inainte de a se servi se adauga si sampania. Este foarte bun si simplu de facut.