
publicat la 07.06.2012
publicat la 06.06.2012
publicat la 06.06.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Saratele cu chimen
Intr-un castron sau masina de framantat se pune faina, untura(eu am topit untura si am lasat sa se raceasca putin)oul,cascavalul,chiminul,putina sare si apa calduta.Se framanta bine toate cam 3-4 minute.Se formeaza bilute mici care se pun in mijlocul aparatului vaffe incalzit la maxim.Se apasa cu...
Sandwich etajat
Feliile de paine se ung pe amandoua parti cu putina margarina si se pun sa se prajeasca in sandwichera sau o tigaie. Dupa ce s-au prajit putin se pune felia pe o farfurie si se pune o felie de sunca presata, branza topita, salata verde, felii de rosii, castravete murat, putina sare. Acoperim cu...
Conopida pane
Se curata de foi se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert se pune intr-un strecurator ca sa se scurga bine de apa. Se prepara compozitia din 3 oua , putina faina si sare se amesteca pana obtinem o compozitie omogena. Bucatile de...