cccris

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 04.02.2010

RETETE59
PRIETENI15
Retete / Aperitive / Garnituri

Budinca de conopida

In Aperitive / Garnituri la 17 Mar 2010

Conopida se fierbe in steamer sau clasic la aragaz. Intr-un castron se amesteca iaurtul, smintina, ouale, chimenul, busuiocul, sarea si piperul. Se unge o cratita cu putin unt, se tapeteaza cu pesmet. Se pune conopida scursa de apa in vas, se adauga compozitia de mai sus, se amesteca foarte...

Micul meu dejun cu ou tip Benedict

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2010

Se pun apa si otetul la fiert. Se prajeste painea. Se da focul mic, se sparge oul si se lasa sa cada usor in apa. Se lasa sa se lege putin albusul si se poate da focul mai tare. Cind e fiert asa cum doriti, cu galbenusul moale sau tare, il scoateti usor cu o spumiera si il asezati...

Cascaval in painici

In Aperitive / Garnituri la 17 Feb 2010

Se face un aluat de paine, eu il fac la masina de paine, se intinde o foaie, se taie bucatele de aproximativ 10/5cm se pune o feliuta de cascaval si se impatureste. Marginile se preseaza cu furculita si se lasa la crescut 20 min. Se coc in cuptorul incins la 180grade pina se rumenesc.

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]