publicat la 20.01.2014
publicat la 27.12.2013
publicat la 27.12.2013
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Tort Vegan de ciocolata cu avocado si zmeura
1. Se amesteca intr-un bol faina cu sarea, bicarbonatul de sodiu, pudra de cacao si faina de roscove. 2. Avocado se curata de coaja si pune intr-un blender impreuna cu bautura de soia si 4 linguri din cantitatea totala de zahar, pentru a se obtine un pireu. 3. Restul de zahar se amesteca cu...
Mini-pizza
1. Se amesteca drojdia cu apa, se acopera si se lasa deoparte pentru 15 minute, la temperatura camerei. 2. Legumele se calesc usor in ulei de masline, conform retetei insa eu am feliat dovlecelul si vanata si le-am asezat crude pe aluat. 3. Pentru sosul de rosii am folosit cel de la...
Smoothie de mango cu lapte de cocos si seminte chia
Se curata mango de coaja, se taie cubulete si se pune in blender cu laptele de cocos si se amesteca pentru 1 minut. Se adauga fulgii de migdale si se mai amesteca cu blenderul inca un minut. La final aruncati in compozitie si semintele chia, amestecati inca putin si gata smoothie. Turnati intr-un...
Budinca de tapioca cu ananas
Se pune la fiert tapioca impreuna cu laptele, la foc foarte mic si se amesteca din cand in cand. Adaugati mierea sau zaharul impreuna cu pastaia de vanilie si fierbeti aproximativ 20-25 minute (maxim), pana cand boabele de tapioca devin transparente, ceea ce inseamna ca s-au fiert. La final,...
Crema avocado cu parmezan
Curatati avocado de coaja, apoi retrageti miezul de pe sambure cu ajutorul unui cutit. Puneti intr-un mojar si cu pistilul, amestecati si pasati pana devine pasta. Puteti folosi si un blender in care introduceti toate ingredientele pana se incorporeaza perfect. Stoarceti apoi lime si adaugati pe...
Ulei aromat cu fire de chili si pimento
Este imperios necesar sa spalati, sterilizati si sa uscati recipientul in care veti turna uleiul. In functie de recipientul folosit, cam 200-250 ml sau chiar mai putin, turnati ulei in sticla dupa care puneti piperul si chili. Puteti inlocui firele de chili cu ardei iute uscat. In cazul in care...
Matcha cheesecake
Am pus toate semintele in rasnita si le-am maruntit, inclusiv fulgii de cocos si le-am amestecat cu siropul de artar. Pe urma am taiat marunt fructele dezhidratate si le-am amestecat cu semintele facute praf. Toate acestea au format baza blatului. Puteti mari doza in functie de portiile...
Cocktail cu morcovi si rozmarin
Se pun in blender: bulionul, morcovii taiati marunt sau razuiti, pastarnacul razuit, rozmarinul si busuiocul uscat, sare, piper, amestecul de condimente Indian Masala. Porniti blenderul si insistati pana cand s-au maruntit morcovii si pastarnacul. La final decorati cu un fir de rozmarin si...