brunetica

1

Bucataras
incepator

Husi / Iasi

Bucataras din 17.10.2011

RETETE60
PRIETENI82
Retete / Pizza

Covrigei cu susan si mac

In Piine la 4 Dec 2011

Topim margarina cu uleiul . Drojdia o dizolvam cu laptele caldut in bolul unde o sa framantam. Adaugam 2 oua, telemeaua de oi data prin razatoarea mica si margarina calduta si topita, amestecam bine si adaugam faina cat cuprinde . Framantam bine pentru a se incorpora toate ingredientele si lasam...

Trandafiras de paine dulce

In Piine la 13 Noi 2011

  Amestecati si diluati margarina cu apa, la foc mic. Adaugati peste margarina topita toate ingredientele si amestecati foarte bine Acoperiti cu un prosopel umed si lasati la dospit pentru 30 de minunte.  Impartiti  aluatul in 4 parti egale si si apoi le facem suluri...

Focaccia genovese

In Piine la 4 Noi 2011

Varsati sarea, zaharul si uleiul de masline in apa calduta amestecati bine si varsati intr-un bol dupa care adaugati jumatate din faina si amestecam sa obtinem o maia lipicioasa. Adaugam drojdia sfaramitata si amestecam bine dupa care adaugam restul de faina si framantam cu mana pana obtinem un...

Pizza

In Pizza la 4 Noi 2011

Varsati faina intr-un bol si adaugati drojdia dizolvata in apa calduta, adaugati si restul de apa, untul si incepeti sa framantati pina obtineti un aluat omogen. Ungeti o tava cu ulei de masline si tapetati-o cu faina si lasati aluatul la crescut pentru 60 minunte. Cand si-a dublat volumul...

Pizzette allegre

In Pizza la 4 Noi 2011

Varsati faina intr-un bol si amestecati cu drojdia uscata, daca folositi drojdie de bere dizolvati-o cu un pic de apa calduta. Dupa ce ati amestecat adaugati apa si untul topit, framantati pana obtineti un aluat omogen. Cu mainile un pic infainate realizati pizzettele si asezati-le intr-o...

Paine siciliana

In Piine la 31 Oct 2011

Dizolvati drojdia cu un pic de apa calduta si adaugati-o peste faina cernuta . Adaugati uleiul ,sarea si un pic de apa si incepeti sa amestecati  pina se omogenizeaza  si obtineti un aluat fin. Formati bile din aluat  egale si asezatil pe o tava tapetata cu hartie de copt . Apasati...

Paine de casa ca la bunica la vatra

In Piine la 20 Oct 2011

Prima data cernem faina si adaugam o lingurita de sare, dar mare atentie daca folosim faina pentru paine, de obicei are sare atunci nu mai punem noi sare. Intr-un castronel dizolvam drojdia cu cele 2 lingurite de zahar si un pic de apa calda cam 30-40 grade, nu mai calda sa nu oparim drojdia....

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 07.03.2012

Tarta cu fructe

publicat la 07.03.2012

Bors de perisoare

publicat la 02.03.2012

Estonian Kringel cu nuca si rahat

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]