Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Reteță încercată de Răducan Nicoleta – Prăjitură cu rom și vișine

Data:19.07.2021

Aceasta reteta a fost incercata de Raducan Nicoleta. Pozele acestei prajiturici super reusite ii... articol complet

Cuburi de roșii, cu brânză Ricotta și măsline negre (Cubetti di pomodoro con ricotta e olive nere)

Data:17.07.2021

Ingrediente: Pentru compozitia de rosii: 3 oua 90g faina 1 catel de usturoi 1 frunza de dafin 1... articol complet

Supă, cremă de praz

Data:14.07.2021

Ingrediente: 2 fire de praz (350g) 200g cartofi 1 ceapa medie 1 morcov 100g telina 1 pastranac... articol complet

Tartine cu salată de pui și avocado

Data:11.07.2021

Ingrediente: 2 cepe rosii mai mici 4 catei de usturoi 100g nuca macinata 1 avocado Pentru... articol complet

Brioșe cu șuncă și brânză Gorgonzola

Data:02.07.2021

Ingrediente: 500g faina 250ml lapte caldut 50g unt Un praf de sare 1 pliculet de drojdie uscata... articol complet

Salată de primăvară / vară, cu dressing de alune și iaurt

Data:27.06.2021

Ingrediente: Pentru salata: Cantitatile folosite la aceasta reteta de primavara / vara le puteti... articol complet

Ciorbă de perișoare

Data:24.06.2021

Ciorba de perisoare, o alta adevarata delicatesa, pe langa ciorba radauteana, este tot mai... articol complet

Ciorbă rădăuțeană

Data:21.06.2021

Ingrediente: 6 pulpe de pui (600g) 3 morcovi potriviti 2 pastranaci potriviti 130g telina 2 ardei... articol complet

Salată cu somon afumat și Gorgonzola

Data:14.06.2021

Ingrediente: Cantitatile folosite la aceasta reteta le puteti adapta dupa propriile gusturi. 6... articol complet

Prăjitură cu mere și bezea

Data:09.06.2021

Va recomand sa incercati aceasta reteta, rezulta o prajiturica delicioasa, fina si usoara si... articol complet

Fursecuri cu stafide

Data:04.06.2021

Ingrediente: 2 oua 125g unt 100g zahar pudra 125g faina 125g stafide Pentru inmuiat stafidele: 3... articol complet

Torturi de 1 Iunie, de la Gourmandine

Data:01.06.2021

Este 1 Iunie. Si, orice am spune, torturile Gourmandine sunt mereu asociate cu un eveniment, o... articol complet

Plăcintă grecească cu zucchini – Kourkouto

Data:27.05.2021

Ingrediente: 4 cepe verzi tocate 600g zucchini 150g faina 115ml ulei 5 oua 230g iaurt 1 pliculet... articol complet

Sos de legume cu ghimbir

Data:25.05.2021

Ingrediente: 2 rosii marisoare 2 ardei capia potriviti 2 cepe marisoare 2 mere marisoare Sare,... articol complet

Brânză Tofu pane

Data:20.05.2021

Ingrediente: 600g tofu in saramura (2 cutii) 2 oua Sare pentru oua, dupa gust 150g faina 1... articol complet

Pizzette – Un fel de pizza

Data:15.05.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 250g apa calduta 1 plic drojdie uscata 40g unt 10ml ulei 1... articol complet

Nodini cu susan

Data:07.05.2021

Ingrediente: 500g faina 250g apa calduta 1 plic drojdie uscata 50ml ulei 1 lingurita sare 1... articol complet

Mucenici muntenești (fierți)

Data:03.05.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 250g faina 120ml apa calduta Un praf de sare Pentru sirop: 2 litrii... articol complet

Prăjitură Ricoco cu ricotta, mascarpone și ciocolată

Data:01.05.2021

De curand, am descoperit o prajiturica extraordinara. Reteta este foarte simplu de facut;... articol complet

Pui în sos de portocale cu garnitură de orez și legume

Data:01.05.2021

Pentru cei care adora retetele cu iz exotic si sunt fani ai combinatiilor de carne de orice fel... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]