Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Plăcinte cu Physalis

Data:31.10.2021

Physalis peruviana este un fruct de culoare portocaliu-intens. Fructele Physalis au gust dulce,... articol complet

Prăjitură cu cremă de cocos și glazură de ciocolată

Data:26.10.2021

Ingrediente: 1 pachet foi pandispan cu cacao (se gasesc in hipermarketuri, eu l-am cumparat de la... articol complet

Jumări

Data:22.10.2021

Ingrediene: 3 kg slanina proaspata de porc 100ml apa Sare Mod de preparare: Luam slaninuta si o... articol complet

Prăjitură cu căpșuni și afine

Data:17.10.2021

Ingrediente: Pentru blat: 420g faina 105g zahar tos 200g unt la temperatura camerei Un praf de... articol complet

Orez cu legume – Risotto cu leurdă

Data:10.10.2021

Ingrediente: Pentru supa de legume: 1 morcov mare 1 pastranac mare 150g telina 1 ceapa 1,5 litrii... articol complet

Pizza la tigaie, cu șuncă, salam, ciuperci, Mozzarella, cașcaval și măsline

Data:05.10.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 450g faina 225g apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 lingurita sare 2... articol complet

Plăcintă de lobodă cu ceapă, brânză și mărar

Data:26.09.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg faina 2 pliculete drojdie uscata 1 lingura sare 50 ml lapte 300... articol complet

Pâine cu banane – Banana Bread

Data:22.09.2021

Ingrediente: 175g zahar tos 115g unt 3 banane 2oua 290g faina 1 pliculet praf de copt 20g miez... articol complet

Eclere cu cremă de vanilie și ciocolată

Data:14.09.2021

Ingrediente: ( Vezi și alte rețete de prăjituri ) Pentru crema de vanilie: 4 oua 270g zahar... articol complet

Ouă umplute cu ciuperci

Data:10.09.2021

Ingrediente: 12 oua Pentru umplutura: 340g ciuperci la borcan Sare si piper, dupa gust 1 lingura... articol complet

Ardei umpluți cu brânză, ceapă și mărar

Data:06.09.2021

Ingrediente: 2 ardei rosii capia 1 ardei gras verde 1 ardei gras portocaliu Pentru umplutura de... articol complet

Prăjitură cu ness și bezea

Data:01.09.2021

Ingrediente: Pentru foi: 4 oua 100g zahar tos 2 linguri ulei 110g faina Pentru blat: 3 oua 80g... articol complet

Prăjitură cu căpșuni și bezea

Data:29.08.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 270g faina 2 linguri de miere 120g unt 30ml lapte 4 galbenusuri 1 plic... articol complet

Gogoși dulci, înnodate

Data:27.08.2021

Ingrediente: 700g faina 120g zahar tos 250g branza Philadelphia 2 pliculete drojdie uscata 2 oua... articol complet

Pui umplut cu ciuperci și garnitură de cartofi piure

Data:23.08.2021

Ingrediente: 1 pui marisor Sare, piper si boia, dupa gust, pentru imbalsamat puiul Ulei pentru... articol complet

Plăcinte cu pui și ciuperci

Data:18.08.2021

Ingrediente: 1 pachet foietaj (800g) 500g piept de pui dezosat 1 ceapa medie 250g ciupercute 400g... articol complet

Ficăței cu sos de maioneză și garnitură de cartofi trași în ulei (Wedges)

Data:06.08.2021

Ingrediente: 1kg ficatei de pasare Lapte, cat sa acopere ficateii (eu am folosit 250ml lapte)... articol complet

Turte – Pogăcele cu brânză Feta

Data:02.08.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 600g faina 1 plic drojdie uscata 250g unt 250g branza feta 2... articol complet

Fursecuri „Ovis Molis” – Rețetă încercată de Faust Cristina

Data:02.08.2021

Aceasta reteta a fost incercata de Cristina Faust. Pozele minunate de prezentare a retetei ii... articol complet

Chec cu ciuperci și morcovi

Data:24.07.2021

Ingrediente: Pentru umplutura: 1 ceapa mare 250g ciuperci 1 morcov ras Patrunjel verde taiat... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]