Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Cartofi gratinați cu brânză „parmesan”

Data:31.12.2021

Ingrediente: 1,200g cartofi noi 100g parmesan 150g unt Ulei 3 cepe mari rosii 2 linguri faina... articol complet

Drob de curcan cu orez

Data:29.12.2021

Ingrediente: 1kg 200g carne curcan 250g orez 2 cepe mari 2 oua 2 ardei capia 6 catei usturoi... articol complet

Tiramisu

Data:29.12.2021

Ingrediente: 2 pachete mari Piscoturi Savoiardi (800g in total) 8 galbenusuri 750g mascarpone... articol complet

Nuggets

Data:26.12.2021

Ingrediente: 1,5 kg piept de pui dezosat 560g chips-uri cartofi (4 pungi mari) 200g faina 4 oua... articol complet

Socată

Data:22.12.2021

Ingrediente: 9 litrii apa 12 flori mari de soc 1 lamaie pentru taiat felii 4 lamai pentru stors... articol complet

Gogoși cu rom

Data:22.12.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 650g faina 2 pliculete drojdie uscata 200ml lapte caldut 2 oua 120g... articol complet

Bucte – Pâine pentru micul dejun

Data:19.12.2021

Pâinica aceasta,(Bucte – denumită) este foarte populară în Germania și Polonia, unde este... articol complet

Coroniță din coaste de miel, umplută cu carne de porc și vită

Data:16.12.2021

Ingrediente: Coastele de la un miel Sare, piper, boia dulce de ardei si ulei pentru condimentat... articol complet

Cartofi prăjiți cu friptură de miel, vin și miere

Data:12.12.2021

Ingrediente: Pentru friptura de miel: Carne de miel Baia dulce de ardei 150ml vin alb Sare si... articol complet

Friptură de miel cu legume și zarzavaturi, sos de mentă cu iaurt și garnitură de orez

Data:11.12.2021

Ingrediente: Pentru friptura: 2kg carne miel 5 morcovi medii 150g telina 2 pastranaci medii 2... articol complet

Ciorbă de miel

Data:04.12.2021

Ingrediente: 1kg 250g carne de miel 1 ceapa 150g telina 1 pastranac de marime medie 3 morcovi... articol complet

Prăjitură Cuburi de gheață – rețetă încercată de Vicky

Data:04.12.2021

„Este o prajitura foarte rafinata, toti prieteni mei care au gustat din aceasta prajitura... articol complet

Friptură de porc cu sos de prune și cartofi prăjiți

Data:02.12.2021

Ingrediente: Pentru friptura: 10 felii de ceafa de porc Sare piper si boia dulce de ardei, dupa... articol complet

Ciorbă de cartofi cu costiță afumată

Data:01.12.2021

Ingrediente: 1kg 500g costita afumata 3 l apa 1 ceapa mare 2 morcovi potriviti 2 pastranaci... articol complet

Muffins bicolore – rețetă încercată de Flori Udrea

Data:01.12.2021

Aceasta reteta a fost incercata de Flori Udrea. Pozele minunate de prezentare a acestei retetei... articol complet

Budincă de paste cu broccoli, conopidă și kaizer

Data:26.11.2021

Ingrediente: 570g conopida 300g broccoli 1 ceapa mare 1 morcov mare 275g kaizer 100g unt Sare si... articol complet

Pâine „Floarea Soarelui”

Data:25.11.2021

Ingrediente: Pentru aluat: 760g faina 250ml lapte caldut 125ml ulei 2 oua 2 pliculete drojdie... articol complet

Bruschete cu vinete, roșii, și brânză

Data:15.11.2021

Ingrediente: 2 vinete Ulei Sare Rosii Felii de paine pentru prajit Branza Gorgonzola Iaurt Pentru... articol complet

Supă – cremă de leurdă

Data:13.11.2021

Ingrediente: 1 ceapa medie 30g faina 750ml supa (facuta in casa pe cuburi Maggi sau Knorr sau... articol complet

Prăjitură cu cremă de cacao și dulceață de vișine

Data:10.11.2021

Ingrediente: Pentru blat: 10 oua 220g zahar tos 270g faina 25ml apa minerala 2 pliculete de zahar... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]