Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Chec cu ciuperci, șuncă și brânză

Data:10.05.2020

Ingrediente: 600g ciuperci 4 linguri de faina 4 oua 3 linguri smantana 10 feliute sunca 7... articol complet

Tocăniță de porc mistreț cu garnitură de cartofi nature

Data:08.05.2020

Ingrediente: Pentru marinata: 1 ceapa 1 morcov 150g telina Sare, dupa gust 250ml vin alb Pentru... articol complet

Somn în crustă cu sos și garnitură de cartofi prăjiți

Data:06.05.2020

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 bucatele de file de somn Sare si piper dupa gust 4 linguri faina... articol complet

Soufflé de piersici și zmeură

Data:04.05.2020

Ingrediente: 375g zmeura 500g piersici fara samburi si decojite 10 linguri zahar tos 3-4 linguri... articol complet

Ciorbă de salată cu lapte

Data:03.05.2020

Ingrediente: 1 capatana mare de salata creata sau normala 1 l lapte 250ml apa 150g slaninuta 1... articol complet

Pui Shanghai cu orez

Data:02.05.2020

Ingrediente: 1,200 kg piept Pentru pasta prin care trecem fasiutele de piept: 3 oua 6 linguri sos... articol complet

Tartă cu brânză Ricotta și ciocolată

Data:01.05.2020

Ingrediente: 500g ricotta 4 oua 150g zahar 4 linguri faina 100g bobite de ciocolata 2 plicuri... articol complet

Frigărui la grătar

Data:30.04.2020

Ingrediente: 1 kg de ceafa de porc (puteti inlocui cu orice carne doriti si va place, cea pentru... articol complet

Bulgărași de cartofi cu cașcaval și brânză

Data:29.04.2020

Ingrediente: 600g cartofi 1 lingurita sare 200g branza feta 200g cascaval 1 lingurita vegeta... articol complet

Ciuperci umplute cu carne

Data:27.04.2020

Ingrediente: 15 ciuperci Pentru umplutura: 300g carne de porc tocata 15 codite de la ciupercutele... articol complet

Ciorbă de ardei umpluți

Data:27.04.2020

Ingrediente: 25 ardei grasi mici Pentru umplutura: 1kg carne tocata de porc 8 linguri orez 1 ou... articol complet

Franzelă sărată, umplută cu carne, ciuperci și măsline – Treccia ripiena salata

Data:25.04.2020

Ingrediente: Pentru umplutara: 300g carne de porc tocata 200g ciupercute 200g masline fara... articol complet

Cartofi umpluți cu bacon, slănină și brânză Feta

Data:24.04.2020

Ingrediente: 9 cartofi de marimi cat de cat egale Margarina Rama pentru uns tava Pentru... articol complet

Pate de casă din ficăței de pui

Data:23.04.2020

Ingrediente: 600g ficatei de pui 2 cepe mari 6 catei de usturoi 1 lingura vegeta Sare, piper si... articol complet

Tort cu cremă de brânză și căpșuni

Data:23.04.2020

Ingrediente: Pentru blatul de rulada: 3 oua 80g zahar tos 100g faina 1 plic zahar vanilinat Ulei... articol complet

Prăjitură cu rom și vișine

Data:22.04.2020

Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 120g zahar tos 4 linguri apa fierbinte 130g faina 30g cacao 1... articol complet

Pui picant cu bacon și cartofi la cuptor

Data:21.04.2020

Ingrediente: 1 pui 1 kg cartofi 2 cepe 2 rosii 15 feliute bacon 1 lingura vegeta Ulei si... articol complet

Ciorbă cu aripioare de pui

Data:19.04.2020

Ingrediente: 15 aripioare de pui 1 ceapa 1 morcov Un sfert telina mica 1 ardei gras 2 linguri de... articol complet

Pariziene cu brânză dulce

Data:19.04.2020

Ingrediente: Pentru umplutura: 450g branza dulce de vaca 1 ou 10 linguri zahar tos 2 fiole esenta... articol complet

Tocăniță din intestine de miel

Data:18.04.2020

Desi titlul retetei nu suna atat de apetisant, vreau sa va spun ca rezultatul este o delicatete.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]