Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Cartofi franțuzești cu brânză și cașcaval

Data:04.08.2020

Ingrediente: 1kg si 200g cartofi 500g branza feta 7 oua fierte 400g cascaval Magarina pentru uns... articol complet

Muffins cu gem de frăguțe

Data:31.07.2020

Ingrediente: 300g faina 120g zahar tos 110g margarina 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar... articol complet

Cornetti cu aromă de portocală și gem de caise – Cornuri

Data:25.07.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 650g faina 80g margarina 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker 150ml lapte... articol complet

Castane coapte

Data:22.07.2020

Ingrediente: Castane (in ce cantitate doriti) Mod de preparare: Luati castanele, le puteti sterge... articol complet

Tort panna cota cu struguri și zmeură

Data:19.07.2020

Ingrediente: 2l smantana dulce 7oo g zahar pudra 4 pliculete zahar vanilinat 5 plicuri gelatina... articol complet

Cornuri moi, sărate – Cornetti morbidi, salati

Data:14.07.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 500g faina 100ml lapte caldut 1 plic drojdie uscata dr. Qetker 1... articol complet

Prăjitură „Ileana”

Data:12.07.2020

Ingrediente: Pentru foi: 10 albusuri 300g zahar tos 100g faina 300g nuci macinate Pentru crema:... articol complet

Tocăniță de pulpe de pui cu fasole verde

Data:08.07.2020

Ingrediente: 9 pulpe de pui (partea inferioara) 4 cartofi medii 3 morcovi medii 1 borcan fasole... articol complet

Nertera (Nertera granadensis)

Data:03.07.2020

Saptamana aceasta am achizitionat cateva plantute ornamentale, Nertera. Sunt tare frumusele cu... articol complet

Hribi – Pitoance – Mănătărci

Data:30.06.2020

Hribi sau Pitoance, Manatarci cum sunt cunoscute in unele zone, sunt ciuperci comestibile, care... articol complet

Ciulama de hribi cu mămăliguță – Ciulama de ciuperci

Data:28.06.2020

Ingrediente: Pentru ciulama: 1,5 kg hribi 3 cepe medii 1 lingura faina 3 linguri smantana 1... articol complet

Plăcintă „Fiamminga” cu aromă de portocale

Data:26.06.2020

Ingrediente: 500g faina 100ml apa calduta 100ml lapte caldut 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker... articol complet

Bucte – Buchtelbn – Buhteljni (Slovenia)

Data:18.06.2020

Rețeta românească mai poartă denumirea de Bucte, iar în Germania, de Buchteln, cea de față... articol complet

Crescente – Pătrățele picante cu brânză și kaizer

Data:16.06.2020

Ingrediente: 500g faina 200g branza brie sau gorgonzola (cu mucegai verde sau albastru) 1 plic... articol complet

Piept de porc cu sos caramelizat, ananas și cartofi copți

Data:13.06.2020

Ingrediente: Pentru 4 portii 8 felii piept de porc (se pot folosi cotlete, costite, ceafa de... articol complet

Tartellette cu cremă de ananas

Data:09.06.2020

Ingrediente: Pentru coca: 500g faina 250g margarina Rama 150g zahar pudra Un praf de sare 6... articol complet

Coșulețe din spumă de cartofi cu ciuperci

Data:05.06.2020

Ingrediente: Pentru umplutura: 500g ciuperci 2 linguri cu varf margarina 5 rosii cherry 3 catei... articol complet

Spirale cu Mozzarella – Girandole alla Mozzarella

Data:04.06.2020

Ingrediente: Pentru aluat: 5oog faina 200g mozzarella (in zer) dar eu am folosit din cea vidata... articol complet

Gogoși napoletane cu crema pasticcera

Data:02.06.2020

Ingrediente: Pentru zeppole: 500g faina 380g apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 lingurita zahar... articol complet

Dulciuri napoletane – Zeppole Di San Giuseppe

Data:29.05.2020

Ingrdiente: Pentru Zeppole: 400g faina 400g apa 80g margarina Rama 10oua Un praf de sare 2... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]