Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Piept de pui umplut cu garnitură de cartofi copți și sos alb

Data:20.03.2020

Ingrediente: 4 piepti de pui dezosati 14 cartofi mai mici de marimea unei nuci Margarina... articol complet

Big cheeseburger

Data:19.03.2020

Ingrediente: 4 chifle 8 felii branza topita 2 rosii 2 castraveti murati Salata verde creata 1... articol complet

Paste cu brocoli și conopidă în sos

Data:16.03.2020

Ingrediente: 1 pachet paste de orez Pentru prepararea sosului: 250g brocoli 250g conopida 200g... articol complet

Somon file pe gril cu cartofi în sos de smântână

Data:14.03.2020

Ingrediente: Pentru fileul de somon: 4 fileuri somon fara piele Condimente Karmis Fit Up pentru... articol complet

Mucenici moldovenești – Sfințișori

Data:10.03.2020

In fiecare an pe data de 9 martie se sarbatoreste Ziua Sfintilor 40 de Mucenici din Sevasta.... articol complet

Găluște cu prune

Data:06.03.2020

Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g faina 1 ou Sare, dupa gust 500 g prune 6 linguri pesmet Zahar tos... articol complet

Sandwich-uri cu ouă ochiuri

Data:02.03.2020

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 oua 4 felii de paine toast 1 ardei gras 1 rosie 1 ceapa 4 catei... articol complet

Gogoși Ciambelle (italienești)

Data:29.02.2020

Ingrediente: Pentru maia: 80g faina 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker 50ml apa Pentru aluat: 360g... articol complet

Rulouri de clătite cu omletă și brânză

Data:27.02.2020

Ingrediente: Pentru umplutura: Branza feta, parmesan, smantana dupa preferintele fiecaruia Pentru... articol complet

Ficăței la cuptor cu mămăliguță

Data:24.02.2020

Ingrediente: Pentru prepararea ficateilor: 800g ficatei de pasare 1 ceapa mare 1 lingura boia... articol complet

Prăjitură cu mere rase

Data:07.02.2020

Reteta este preluata de la Maya, la origine, este reteta Isabelei. Ingrediente: 280 g faina 80 g... articol complet

Rulouri de vinete cu brânză Ricotta

Data:06.02.2020

Reteta de la Carmen Hoffmann Ingrediente: 2 vinete 1 cutie Ricotta 5 feliute de “prosciutto... articol complet

Panacota cu zmeură

Data:05.02.2020

Ingrediente: Pentru crema 600 ml smantana dulce 2 pliculete zahar vanilinat Dr. Qetker 1 plic si... articol complet

Pepene galben învelit în jambon Serrano

Data:05.02.2020

Ingrediente: Pepene galben Felii de jambon Serrano (cantitatile raman la latitudinea fiecaruia)... articol complet

Tocanita de porc cu cartofi piure

Data:05.02.2020

Ingrediente: Pentru tocanita: 1 kg ceafa porc 1 ceapa 1 ardei gras 6 catei de usturoi 1 lingura... articol complet

Friptură de iepure la cuptor

Data:16.12.2019

Ingrediente: 1 iepure Ulei pentru uns Pentru marinata: 1 ceapa 1 morcov 5 catei usturoi 1 lingura... articol complet

Plăcintă cu brânză și mărar

Data:08.12.2019

Ingrediente: 1 pachet foietaj Morarita 750g branza dulce de vaci 3 oua 2 linguri de smantana 3... articol complet

Pui crocant la cuptor cu garnitură de cartofi prăjiți

Data:22.11.2019

Ingrediente: 1 pui Pentru pasta cu care ungem puiul 1 lingura margarina 2 linguri ulei de masline... articol complet

Ce ați alege dintre o friptură de miel și o ciorbă de miel?

Data:22.11.2018

Ați avut de ales vreodată dintre două sau mai multe rețete cu carne de miel? Iată două... articol complet

Când se culeg gutuile? Toamna – O rețetă cu vanilie

Data:20.09.2018

Știți când se culeg gutuile? Ei bine.. toamna.. În luna octombrie, este perioada optimă... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]