Risotto cremos cu patru brânzeturi
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 02.03.2025Ingrediente pentru Risotto cremos cu patru brânzeturi -4 porții1 lingură unt1...articol complet
Pancakes cu ton
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 01.03.2025In acest ultim week-end cu dezlegare la peste, inainte sa inceapa postul Pastelui, am...articol complet
Păstrăv cu sos de smântână și mărar verde
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 28.02.2025Ingrediente pentru Păstrăv cu sos de smântână și mărar verde - 4 porții2 păstrăvi...articol complet
Cotlete de berbecuț – fragede și aromate
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.02.2025Între alb și verde (iarnă și primăvară) se poziționează perfect această farfurie...articol complet
Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog
Postat pe: Laura Sava Data: 27.02.2025Tort aniversar de ciocolata 18 ani de blog. Acesta este tortul cu numarul 18 din colectia de...articol complet
Bigos - tocană poloneză cu varză și carne
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 27.02.2025Ingrediente pentru Bigos- tocană poloneză- 1 kg varză murată- 1 kg varză crudă- 500 g...articol complet
Salată de fasole şi sfeclă roșie
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.02.2025Februarie nu este doar luna iubirii, ci și a contrastelor – între frigul de afară și nevoia...articol complet
Tagliatelle cu sardine și roșii cherry
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 26.02.2025Ingrediente pentru Tagliatelle cu sardine și roșii cherry - 2 porții - 250 g...articol complet
Risotto cu sfeclă roșie și brânză de capră
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.02.2025Februarie mi-a adus întotdeauna un amestec de nostalgie și prospețime. Este luna în care...articol complet
Pui cu fasole verde, usturoi și lămâie
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 25.02.2025Ingrediente pentru Pui cu fasole verde, usturoi și lămâie- 1 kg pui ( piept sau pulpe)-...articol complet
“Umplutura” la Ceaun – Rețeta Bunicii Mele
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.02.2025Umplutura ( Umplătura) este un preparat foarte apreciat în zona în care m-am născut. Ideal...articol complet
Ragu de vită și porc – cum să faci un sos bogat și aromat
Postat pe: Adi Hadean Data: 24.02.2025Dragilor, astăzi vă aduc o rețetă care o să vă facă bucătăria să miroasă a bine și a...articol complet
Tarta cu zmeura, mascarpone si vanilie
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 23.02.2025Cred ca eram in stare sa adun tot ce am cu inimioare in casa pentru a poza aceasta tarta,...articol complet
Atelier Bento Cakes&Cupcakes
Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.02.2025The post Atelier Bento Cakes&Cupcakes appeared first on Pastry Workshop. Bento Cakes au luat...articol complet
Monoportii cu Mango si Ciocolata
Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.02.2025The post Monoportii cu Mango si Ciocolata appeared first on Pastry Workshop. O provocare pe care...articol complet
Poale-n brâu un pic mai speciale
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.02.2025Despre Dragobete ar fi atât de multe de povestit, așa…în tihnă, încât mi-e teamă că...articol complet
Curry de miel
Postat pe: Elucubratii culinare Data: 20.02.2025Ingrediente pentru Curry de miel- 800 g carne de miel cu os- 1 lingura garam masala- 1 lingura...articol complet
Cheesecake cu mere caramelizate
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.02.2025Salutare, oameni dragi, Iubitorii de dulce sunt rugați să își facă prezența aici, pentru...articol complet
Taștele bunicii cu un twist
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.02.2025Dragobetele este o sărbătoare a iubirii cu rădăcini adânci în cultura românească, iar...articol complet
Papanași cu mascarpone și pralină de alune
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.02.2025Dragobetele este o sărbătoare a iubirii autentic românești, iar pentru mine, iubirea se...articol complet