NOU! Ebook Blatul Perfect – 22 Retete de Blaturi
Postat pe: Pastry Workshop Data: 22.11.2024The post NOU! Ebook Blatul Perfect – 22 Retete de Blaturi appeared first on Pastry...articol complet
Top 10 Retete de Torturi Entremets
Postat pe: Pastry Workshop Data: 21.11.2024The post Top 10 Retete de Torturi Entremets appeared first on Pastry Workshop. Drumul meu in...articol complet
Dorada cu legume la cuptor
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 19.11.2024Dorada este un peste pe care multa lume il consuma, cel putin alor mei le place mult, mai...articol complet
Entremet cu ciocolata si Cafea
Postat pe: Pastry Workshop Data: 16.11.2024The post Entremet cu ciocolata si Cafea appeared first on Pastry Workshop. Ciocolata neagra si...articol complet
Morcovi picanți cu humus și sos de iaurt
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.11.2024Iată o combinație de ingrediente care azi m-a făcut să mănânc cu ochii închiși. Morcovi...articol complet
Spaghetti all’assassina
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.11.2024Astăzi am dus la final atentatul asupra papilelor gustative cu o rețetă îndrăzneață atât...articol complet
Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 11.11.2024Imi place foarte mult sa gatesc acest muschiulet de porc, pentru ca iese fraged si nu mi se...articol complet
Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.11.2024Mai mereu, atunci când auzim “gourmet”, gândul ne sare la restaurante luxuriante, la stele...articol complet
Frigănele cu whisky cream
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.11.2024Cine mă urmărește știe despre mine că masa mea preferată e micul dejun. Motiv pentru care...articol complet
Mini pizza gourmet
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.11.2024Dacă vrem să definim preparatele gourmet am putea spune că sunt acele preparate create cu...articol complet
Tort cu crema de vanilie, ciocolata si afine
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.11.2024M-am gandit ca daca tot se apropie lasata secului, nu ar fi rau sa ne rasfatam cu putin...articol complet
O poveste despre frigul de afară și căldura de acasă
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.11.2024Dragii mei, bine v-am regăsit! Astăzi, la invitația Hochland, vreau să împărtășesc cu voi...articol complet
Chutney de pere | Resturi. Pe gourmet
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.11.2024Seria aceasta nu este despre rețete, ci despre idei care să te ajute să faci alegeri mai bune,...articol complet
Sărmăluțe în viță de vie (dolmadakia)
Postat pe: Adi Hadean Data: 31.10.2024Sărmăluțe în viță de vie azi, varianta grecească și am să vă povestesc pe scurt de ce....articol complet
Cosulete aperitiv cu foietaj, sunca si cascaval
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 30.10.2024Unele zile sunt atat de pline de treaba, ca nu am timp sa gatesc prea mult si aleg ceva...articol complet
Ruladă cu gem de prune și nuci
Postat pe: Adi Hadean Data: 30.10.2024Bunica mea făcea cel mai bun magiun de prune cu nuci, din fructe delicioase și bine coapte,...articol complet
Pasta Biscuiti Speculoos – Reteta
Postat pe: Pastry Workshop Data: 29.10.2024The post Pasta Biscuiti Speculoos – Reteta appeared first on Pastry Workshop. Pasta de...articol complet
Pui cu găluște
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.10.2024Am avut o copilărie senină, pe-o uliță liniștită de colț de...articol complet
Tort cu foi și cremă de smântână cu nuci
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.10.2024Pe vremuri deserturile erau mult mai simple decât în zilele noastre, nu-i așa? ...articol complet
Misterul din farfurie: Călătoria incredibilă a Tikka Masala din India în Marea Britanie
Postat pe: CevaBun Data: 24.10.2024Tikka masala este unul dintre acele feluri de mâncare care par să aibă o poveste la fel de...articol complet