Chec cu flori de soc, lămâie și căpșuni
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.05.2025Când vine luna mai, natura explodează în arome și culori care îți intră direct în suflet....articol complet
Fraisier – rafinament franțuzesc simplificat
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.05.2025Tema de astăzi mi-a oferit ocazia să pun în valoare căpșunele, un fruct extrem de aromat, cu...articol complet
Humus cu trufe și cartofi fripți – rețetă de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.05.2025Doamnelor, domnilor, în instanța asta culinară recunosc din start: rețeta de azi nu e una...articol complet
Drob de pui
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 25.05.2025Mi-a venit o pofta de drob in aceste zile si am zis ca este un prilej bun sa fac unul, mai...articol complet
Graten cu mușchiuleț de porc și piure
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.05.2025Să gătești ceva delicios și reconfortant nu înseamnă întotdeauna ore întregi petrecute...articol complet
Souvlaki de porc – frigărui cu arome grecești
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.05.2025Cine a spus că o cină din puține ingrediente nu poate constitui o masă savuroasă? Uneori,...articol complet
Ceaun cu Porc și Fasole Verde – cină simplă, ca la țară
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.05.2025Când am primit tema „Cina din 5 ingrediente”, gândul mi-a zburat imediat la mâncarea aceea...articol complet
Piept de rață roze cu sfeclă și sos de zmeură
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.05.2025Rețetele care mă definesc cel mai bine sunt cele care par simple la prima vedere, dar care au o...articol complet
Vită cu tagliatelle și sos de unt cu trufe
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.05.2025Dragii mei, astăzi vă propun o rețetă simplă, dar spectaculoasă, potrivită pent...articol complet
Feta și Halloumi în mantie crocantă
Postat pe: Adi Hadean Data: 16.05.2025”Când prietenii vin neanunțați” – a fost tema acestei săptămâni, o temă care m-a...articol complet
Rulouri cu lipii, bacon si ciuperci
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 15.05.2025Sa vedeti ce bunatate am pregatit eu zilele astea! Am in casa mai mereu lipii, cel putin de...articol complet
Smashed potatoes și aripioare crocante
Postat pe: Adi Hadean Data: 15.05.2025Pentru momentele în care ai nevoie de ceva rapid, dar impresionant, am rețeta perfectă:...articol complet
Tartar aromat din vită maturată
Postat pe: Adi Hadean Data: 14.05.2025Există puține lucruri care mă bucură mai mult decât acele întâlniri neplanificate cu...articol complet
Mini tarte din foietaj
Postat pe: Adi Hadean Data: 13.05.2025Săptămâna aceasta, tema din bucătăria mea este inspirată de… prietenii neanunțați!...articol complet
Fasole albă cu cârnați picanți
Postat pe: Adi Hadean Data: 12.05.2025Astăzi vă aduc o rețetă simplă, gustoasă și care se face...articol complet
Scoici Saint Jacques – scurtă călătorie în Suedia
Postat pe: Adi Hadean Data: 09.05.2025Am sărbătorit Ziua Europei, chiar în bucăria mea, gătind am gătit Scoici Saint Jacques cu...articol complet
Curs Initiere In Cofetarie – Diploma Recunoscuta
Postat pe: Pastry Workshop Data: 08.05.2025Daca îți dorești să înveți cofetărie de la zero, dar te-ai pierdut printre rețete de pe...articol complet
Gnudi – găluștele italiene din ricotta și spanac
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.05.2025Când vine vorba de Ziua Europei, gnudi este rețeta pe care n-ai vrea s-o ratezi căci îți va...articol complet
Creveți Saganaki – o călătorie pe malul Egeei
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.05.2025Dacă până acum v-am invitat fie în călătorii culinare exotice, fie în unele mai cunoscute...articol complet
Banitsa – plăcinta cu brânză din inima Bulgariei
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.05.2025De Ziua Europei, am ales să aduc în farfurie o rețetă care ne arată cât de bogată și...articol complet