Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Chec cu flori de soc, lămâie și căpșuni

Data:28.05.2025

Când vine luna mai, natura explodează în arome și culori care îți intră direct în suflet.... articol complet

Fraisier – rafinament franțuzesc simplificat

Data:27.05.2025

Tema de astăzi mi-a oferit ocazia să pun în valoare căpșunele, un fruct extrem de aromat, cu... articol complet

Humus cu trufe și cartofi fripți – rețetă de post

Data:26.05.2025

Doamnelor, domnilor, în instanța asta culinară recunosc din start: rețeta de azi nu e una... articol complet

Graten cu mușchiuleț de porc și piure

Data:23.05.2025

Să gătești ceva delicios și reconfortant nu înseamnă întotdeauna ore întregi petrecute... articol complet

Souvlaki de porc – frigărui cu arome grecești

Data:22.05.2025

Cine a spus că o cină din puține ingrediente nu poate constitui o masă savuroasă? Uneori,... articol complet

Ceaun cu Porc și Fasole Verde – cină simplă, ca la țară

Data:21.05.2025

Când am primit tema „Cina din 5 ingrediente”, gândul mi-a zburat imediat la mâncarea aceea... articol complet

Piept de rață roze cu sfeclă și sos de zmeură

Data:20.05.2025

Rețetele care mă definesc cel mai bine sunt cele care par simple la prima vedere, dar care au o... articol complet

Vită cu tagliatelle și sos de unt cu trufe

Data:19.05.2025

Dragii mei, astăzi vă propun o rețetă simplă, dar spectaculoasă, potrivită pent... articol complet

Feta și Halloumi în mantie crocantă

Data:16.05.2025

”Când prietenii vin neanunțați” – a fost tema acestei săptămâni, o temă care m-a... articol complet

Smashed potatoes și aripioare crocante

Data:15.05.2025

Pentru momentele în care ai nevoie de ceva rapid, dar impresionant, am rețeta perfectă:... articol complet

Tartar aromat din vită maturată

Data:14.05.2025

Există puține lucruri care mă bucură mai mult decât acele întâlniri neplanificate cu... articol complet

Mini tarte din foietaj

Data:13.05.2025

Săptămâna aceasta, tema din bucătăria mea este inspirată de… prietenii neanunțați!... articol complet

Fasole albă cu cârnați picanți

Data:12.05.2025

Astăzi vă aduc o rețetă simplă, gustoasă și care se face... articol complet

Scoici Saint Jacques – scurtă călătorie în Suedia

Data:09.05.2025

Am sărbătorit Ziua Europei, chiar în bucăria mea, gătind am gătit Scoici Saint Jacques cu... articol complet

Gnudi – găluștele italiene din ricotta și spanac

Data:08.05.2025

Când vine vorba de Ziua Europei, gnudi este rețeta pe care n-ai vrea s-o ratezi căci îți va... articol complet

Creveți Saganaki – o călătorie pe malul Egeei

Data:07.05.2025

Dacă până acum v-am invitat fie în călătorii culinare exotice, fie în unele mai cunoscute... articol complet

Banitsa – plăcinta cu brânză din inima Bulgariei

Data:06.05.2025

De Ziua Europei, am ales să aduc în farfurie o rețetă care ne arată cât de bogată și... articol complet

Mușchiuleț de porc rumenit cum se cuvine

Data:05.05.2025

Mâncarea simplă, cinstită, făcută cu mâna ta – asta e tot ce trebuie. Iar dacă ai o... articol complet

Cotlet de berbecuț cu sparanghel

Data:28.04.2025

Astăzi gătim ceva rapid, gustos și de sezon. Un cotlet fraged de berbecuț și un sparanghel... articol complet

Samosas crocante și chutney de roșii

Data:26.04.2025

Acum câteva zile, mi s-a făcut dor de un preparat super savuros, pe care să-l pot lua cu mine... articol complet