Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Despre energie. A noastră și a casei.

Data:13.11.2025

De Bright Friday, PPC Romania vine cu un super-preț la energie: 0,450 lei/kWh pentru 12 luni,... articol complet

Pui butterfly la cuptor

Data:13.11.2025

Nu ştiu cum e la voi, dar pentru mine în anumite zile din perioada asta liniștea se așază... articol complet

Paprikaș de pui cu nokedli

Data:12.11.2025

Paprikașul cu nokedli, atât de iubit și cunoscut, în special în bucătăria ardelenească, a... articol complet

Cazanul Vrăjitoarei – Tocăniță de vită

Data:11.11.2025

Undeva, pe un tărâm îndepărtat, într-o căsuță ascunsă în desișul pădurii întunecate,... articol complet

Mărul fermecat în sos de ciocolată

Data:07.11.2025

Nuanțe de vin și fructe coapte – ce temă superbă! Personal, această asociere mă duce cu... articol complet

Ruladă cu vin roșu, portocale și cremă de brânză

Data:06.11.2025

Noiembrie… luna în care poveștile încep să fie spuse, iar rolul nostru este să le facem... articol complet

Pulpe de rață cu reducție de vin

Data:05.11.2025

Sunt mâncăruri care te învață răbdarea. Care nu se fac în grabă, ci cu răbdare, cu un... articol complet

Tartă cu mere, pere și sirop de vin dulce

Data:04.11.2025

            Anumite deserturi nu doar se gustă, se trăiesc — iar această tartă... articol complet

Clafoutis sărat cu feta și șuncă

Data:31.10.2025

Unele dimineți cer tihnă. Nu cafeaua băută în grabă, nu telefonul care vibrează lângă... articol complet

Mini budinci de dovleac

Data:30.10.2025

Există momente în care spui stop rutinei zilnice și alegi să faci ceva doar pentru tine. Și,... articol complet

Sütlaç – orez cu lapte în stil turcesc

Data:29.10.2025

Sütlaçul este un desert clasic turcesc, regăsit în toate meniurile cu acest specific, este o... articol complet

Supă de usturoi copt și ghimbir

Data:28.10.2025

Sunt zile în care simți că frigul ”îți intră în oase”, că nasul începe să dea semne... articol complet

Covrigi pufosi cu swirl de sfeclă și cheddar

Data:24.10.2025

Uneori, liniștea nu vine din tăcere, ci din gesturi simple – acelea pe care, de cele mai... articol complet

Prăjitură Flódni

Data:23.10.2025

Flódni este mai mult decât o simplă prăjitură, ea reprezintă o incursiune în cultura... articol complet

Cornuleţe cu unt, trufe şi parmezan

Data:22.10.2025

Există o liniște specială care se naște atunci când încingi cuptorul. E acel moment în... articol complet

Cupcakes cu dovleac și umplutură cu mere

Data:21.10.2025

După vara lungă, plină de lumină crudă și mirosuri de roșii, busuioc și piersici coapte,... articol complet

Pere poșate în vin cu zabaione

Data:18.10.2025

De cum am văzut tema acestei săptămâni – ”Arome de ținut minte” – am știut că voi... articol complet

Supă de dovleac cu curry și semințe de negrilică

Data:17.10.2025

Unele rețete au darul de a deveni amintiri, nu doar mâncăruri. Această supă de dovleac cu... articol complet

Orez cremos cu dovleac și carne de porc

Data:16.10.2025

Să vorbim un pic despre arome de ținut minte. Nu e greu de ghicit la ce mă refer: acele arome... articol complet

File de păstrăv curcubeu cu piure de conopidă

Data:15.10.2025

Există feluri de mâncare ce rămân în memorie ca niște pagini de jurnal culinar. Pentru... articol complet