Uleiul de susan

Postat de Mitinita in Condimente pe 5 Dec 2011, 11:46

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Uleiul de susan are o aroma placuta foarte puternica si este folosit in bucataria chinezeasca,japoneza,coreeana si a Asie de sud est. Cateva picaturi sunt de ajuns pentru a confera mancarii un gust aparte. Se adauga la sfarsit,deoarece prin contact cu caldura isi pierde aroma. Dupa ce este deschisa sticla se pastreaza la frigider,ca sa nu devina ranced. Este uleiul cu cea mai puternica aroma. Pe langa intrebuintari culinare se mai foloseste si la tratamente cosmetice. Incercati cu incredere uleiul de susan ,o sa deveniti fani ai bucatariei chinezesti. Se poate adauga chiar si la orezul prajit, dar tineti minte sa adaugati la sfarsit.

Comentarii (2)

05.12.2011, 16:48

03.02.2014, 19:40

stie cineva de unde se poate cumpara.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]