Tehnici Stir Fry

Postat de Mitinita in Tehnici pe 3 Feb 2012, 12:33

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza

Stir fry e tehnica folosita in mancarurile asiatice, unde bucatile de carne sunt de marime egala si se gatesc pe foc mare in timp scurt. Nu trebuie fierte, ci prajite putin, trebuie sa ramana crocante, iar tigaia sau wokul sa fie bine infierbantate.

Iata cateva tehnici, care sper sa va inspire:

http://www.youtube.com/watch?v=8bEBVO1jiXU

http://www.youtube.com/watch?v=VjuG82QzTEI&feature=related

Greseli si sfaturi:

http://www.youtube.com/watch?v=qS0SGI2uAvw

Comentarii (5)

Ina

Ina
03.02.2012, 12:44

eu citeam "sârmă" si ma gandeam ce legatura are una cu alta? ))))))

03.02.2012, 12:55

este saludabila aceasta "tehnica",iar in bucatariile occidentale se foloseste foarte mult.felicitari pentru postare!

03.02.2012, 13:34

personal nu prea ma incanta

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]