Taierea porcului - regulile de aur pentru ca preparatele sa fie cele mai gustoase

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 6 Dec 2016 | 6133 vizualizari

Comentarii (3)

06.12.2016, 15:42

E o vorba din batrani '' cate bordeie, atatea obiceiuri''.........fiecare face cum a pomenit la el in batatura....

06.12.2016, 18:31

Gusturile nu se discută!

12.12.2016, 15:39

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]