Sfaturi pentru a gati perfect orezul

Postat de Adinuta in Tehnici pe 16 Noi 2011 | 21772 vizualizari

Comentarii (8)

16.11.2011, 18:42

16.11.2011, 20:23

Multumim, Adinuta! Foarte util!

17.11.2011, 08:11

Lau

Lau
17.11.2011, 08:13

felicitari

Ina

Ina
17.11.2011, 20:45

Eu pun 3 cani de lichid la una de orez ( deobicei folosesc orezul cu bob mare ). Cand il pregatesc cu grasime de pasare, opresc focul cand inca nu s-a absorbit tot lichidul. Acopar bine oala si las 20-30 minute , pana se umfle bine bobul . E delicios

25.11.2011, 10:23

exact la fel fac si eu.iese delicios!!!

26.11.2011, 11:07

eu mereu am avut o singura regula la orez.3 cani apa la 1 de orez.nu a dat gres niciodata....

15.01.2012, 21:47

si eu cam tot dupa regula ta ma ghidez,daca fac orez de sushi atunci cam 1 1/4 cana apa la 1 de orez,iar de proportia 3:1 stiu ca e pentru pilaf. Orezul alb simplu gatit cum spui in articol,poate fi folosit a doua zi la orez prajit.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]