Remontarea maionezei taiate

Postat de miha in Tipsuri pe 10 Dec 2009 | 19221 vizualizari

Comentarii (5)

03.04.2010, 12:54

Eu mai repar maioneza luand o lingurita din cea taiata in alt castron si amestecand-o fie cu putina lamaie (se leaga la amestec), fie cu un pic de apa rece. Si apoi o adaug cate putin pe cea taiata amestecand continuu

03.04.2010, 13:12

eu o dreg f repede cu o lingurita de mustar, pun lingurita de mustar in maioneza taiata, putin ulei si se leaga imediat

03.04.2010, 13:25

azi am patit pt prima oara si eu, asa ceva.am mutat-o din robot intr-un castron mai mare
am pus in robot doua galbenusuri,am inceput sa le mixez normal adaugand putin cate putin din maioneza taiata.asa am reparat-o imediat

03.04.2010, 14:46

ca sa nu se taie maioneza, eu stiu ca ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, asa-i?

10.04.2010, 19:37

pusik,nu cred.uneori mi se intampla sa le scot din frigider exact cand prepoar maioneza si asta n-a constituit niciodata o problema

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]