Remedierea maionezei

Postat de lorenik in Tipsuri pe 27 Aug 2013, 19:33

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Uneori intampinam problema maionezei buclucase care ne da bataii de cap,cred ca multora dintre noi. Sper sa va ajute

Daca maioneza s-a taiat atunci nu disperati, se remediaza foarte repede,iata cum:

1.pisam cu furculita un cartof fiert si il adaugam peste maioneza taiata si mixam usor intr-o directie;

2.intr-un castron curat punem o lingurita de mustar si un galbenus fiert pisat si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia dupa adaugam cate o lingura de compozitie din maioneza taiata si mixam usor;

3.cateva picaturi de lamaie sau apa rece mai pot remedia maioneza

Comentarii (3)

04.09.2013, 18:49

cred ca de vina e uleiul folosit, doar cel de floarea sorelui e bun si toate sa fie la temp. camerei.

17.09.2013, 12:16

Maioneza se mai repara si cu miez de paine rupt in bucatele mici, la inceput sa senzatia de cocoloase dar frecat in continuare repara maioneza si dispar cocoloasele ( de multe ori nu avem un cartof fiert sau galbenus fiert la indemana)

20.09.2013, 19:33

eu le-am incercat pe toate si degeaba,nu a mers, asa ca am facut alta maioneza !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]