Reinventarea gatitului simplu

Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 27 Oct 2011 | 4094 vizualizari

Comentarii (26)

27.10.2011, 19:14

Ai dreptate. Nimic nu se compara cu o mancare simpla si gustoasa (cu mici exceptii binenteles.

27.10.2011, 19:37

I.Voi, dragi prietene si prieteni, cum v-ati schimbat modul de gatit in ultimul timp?
R. Eu..nu ma mai gatesc asa mult


Aaaaa, de macare e vorba?

27.10.2011, 19:38

Bun articol, fain, da' am zis sa nu strice numa Dia tot, ce io nu pot?


Si mie imi place sa gatesc rapid.la care dintre noi nu..?

27.10.2011, 19:39

27.10.2011, 20:01

Avocado cu putina sare si lamaie, mancat cu lingurita direct din coaja sau facut crema (cu un catel zdrobit de usturoi) si intins pe paine, sau ca sos pentru un sandvis cu branza si legume. Nu e spectaculos, nu place la toata lumea cred, dar e pe gustul meu. Mie mi se pare o gustare foarte rapida si sanatoasa

27.10.2011, 20:33

Uite ca juniorul ne-a dat o lectie(si-o fi zis,lasa ca va invat eu minte femeilor!!!)
poate totusi iti faci timp pentru niste ...meditatii
eu nu prea gatesc ca n-am timp si "nu se merita" sa stau la bucatarie fiindca pierd distractia
si sa stii ca-mi place Bruno Mars
Gaby,iar ma denigrezi? tz tz tz

27.10.2011, 20:35

gaby_d


27.10.2011, 19:38

Si mie imi place sa gatesc rapid.la care dintre noi nu..?

Gaby,depinde cu cine esti in bucatarie

27.10.2011, 20:40

Gaby,iar ma denigrezi? tz tz tz
))))))))))))))))

27.10.2011, 20:51

vezi,nu rade prea tare ca vine popa sa te potoleasca

27.10.2011, 22:33

Ete la Adinuta...ce user model...raspunde frumos si regulamentar.

27.10.2011, 22:37

Doamna Miha,da' si eu am raspuns frumos,asa cum vrea Cristi ca nu vreau sa-l mai supar si sa creada ca io's capu'la rautatile de pe-aici

27.10.2011, 22:49

Ca ce, Dia?

27.10.2011, 22:53

Miha

27.10.2011, 22:55

miha, sa-ti traduc eu?
Dia a scris CAP"}":l####U"LA rautatile de pe aici

27.10.2011, 22:56

27.10.2011, 23:00

27.10.2011, 23:01

27.10.2011, 23:04

Desigur ca asta e tendinta sa ne intoarcem la natural...vad ca e la moda si la noi si ma bucur...cred ca mancarea cea mai simpla e cea mai sanatoasa...si cu cat preparam mai mult timp alimentele cu atat isi pierd din valoarea nutritiva si atunci e de evitat.
Eu de ceva vreme nu mai pun ulei la prajit, fiert, copt...il folosesc doar la salate sau adaugat peste mancare in farfurie, daca chiar e necesar, folosesc numai ulei de masline si de palmier.
Legumele le pun la aburi si gatesc in vasele Zepter de foarte multi ani si astfel stiu ca se reduce timpul de preparare termica .
Fac paine in casa preferabil integrala cat mai simpla, apa, faina drojdie si eventual ulei de masline si gatesc mancaruri simple. mai ca la tara...unde mai scap eu...la dulciuri aici nu prea sunt cuminte...dar mereu promit sa imi revin...
bun articol te face sa reflectezi

28.10.2011, 01:05

Miha, eu mereu raspund frumos si regulamentar cand se intampla sa nu, sunt doar mici abateri care sa intareasca regula (aici ar merge emoticon ingeras care falfaie duios din aripi)

28.10.2011, 03:38

Multumesc, fetelor .
@Dia - nu te lasi, fata draga
@Adina - Avocado e destul de nou si la mine, mai nou (ultima jumatate de an) am inceput sa-l mai pun prin salate, simplu de tot uite ca inca nu, chiar am sa incerc cu usturoi/sare/lamaie.
@Ruxy - ca bine zici, nici eu nu (mai) pun ulei la inceput in mancaruri, adica la supe/ciorbe mai mult, ci doar la final un pic, de masline.

Apropo - am uitat ceva important: eu nici macar nu mai calesc dovleacul, ptr placinta, cum se face inca la scara larga in Romania, il pun asa, crud/proaspat ras in placinta si iese de minune.

Buna dimineata - cand veti citi aceste randuri, ca eu am venit de o ora de la munca, beau un Paulaner rece ca focul si ma pregatesc de somn.

28.10.2011, 08:29

Iertare Maria Ta
si cat ma straduiesc,da' nu-mi iese si pace
sper ca ai visat frumos,ca sa nu ma certi prea tare cand revii pe site

28.10.2011, 13:23

Neata .

28.10.2011, 13:32

'neata Maria Ta

28.10.2011, 13:53

Interesant articol, te pune pe ganduri

28.10.2011, 14:04

multumesc.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs