PROVOCAREA SĂPTĂMÂNII 8 - Ciulamale, de-ntingi cu pâinea în oale

Postat de CosminDragomir in Concurs pe 29 Aug 2018 | 4024 vizualizari

Comentarii (7)

29.08.2018, 17:09

Ce sa zic? Sunt fan ciulama, dar din rinichi nu am facut. Oricum, sunt deschisa la astfel de retete, iar cea din uger de vaca chiar e interesanta! Ce consistenta are carnea ugerului? mai facut curioasa

29.08.2018, 17:11

Multumimm, multumimm! Tot am gatit in deplasare zilele astea Am tot auzit la soacra mea, de Tuslama din burta de vaca, poate acum e monetul sa o prepar

29.08.2018, 17:12

Simona, ca la ciorba de burta

29.08.2018, 17:28

M-am gandit la ciorba de burta, dar nu eram sigura. In zona noastra, in zona Tara Hategului se face tocanita din burta si tocanita din mate(matele de la miel). Nu am mancat, doar am auzit de la prieteni care se trag din parinti din zona respectiva...

29.08.2018, 18:02

Vai ce tema ... Interesanta si in acelasi timp provocatoare .Pacat ca nu pot participa .
Succes si mult curaj.

29.08.2018, 22:46

mancarea cu rinichi nu este in meniul familiei,nu place nici gustul,nici ca maruntaie nu suna bine asa ca voi inlocui cu puiul sa iasa un rantas pe gustul si sufletul celor gurmanzi

29.08.2018, 22:50

Simona72 ugerul de vaca este foarte bun,este consistent,este o carne de culoare alba,se poate zice ca are insertii de grasime in ea,este ca burta de porc cu tot cu tate(ugere),o prefer rinichilor cu gust de .....

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]