Postat de Adinuta in Cu de toate pe 17 Ian 2010 | 7114 vizualizari
Avem si noi filmul pe DVD (tnx, Gusti), diseara ii dam "play"
l-a descris perfect Adinuta, ai sa vezi
hopa,azi ne uitam la filme
dupa atatea mancaruri merge o pauza de film
mergeeee, eu mi-am rezervat seara pentru Sherlock Holmes
eu nu am apucat sa vad Sherlock, dar am auzit ca ar fi bunicel
Oana, enjoy! Eu l-am vazut de 2 ori
eh, iete ca-l am si eu, daca tot 'e la moda', il vad si eu in seara asta
merge un film dar si mai bine un somn luuuung dupa atata bucatareala
Foarte frumos filmul, mi-a placut mult de tot Cata n-a rezistat pana la sfarsit cred ca s-a culcat de foame ma duc sa caut o reteta de beef burguilion asa se scrie??
Oana, pe-aproape "Boeuf Bourguignon" sau "Beuf a la Bourguignonne" se gaseste in engleza pe internet un pdf din cartea Juliei "succesuri"!
mie mi s-a parut ok ideea, dar plictisitor,i-a lipsit..ceva! sincer...pe final, nu am mai putut sa-l urmaresc..
Nu stiu daca neaparat i-a lipsit ceva. Bineinteles ca nu e perfect, de multe ori se poate si mai bine. Dar e o poveste-comedie. E o chestiune de gust. Sunt filme de genul "Luz silenciosa" de exemplu, in care totul se desfasoara foarte lent, ca si in viata reala de altfel. Ni se pare ca timpul trece repede, ca facem multe lucruri, dar de fapt, daca analizam o zi cap coada, daca ne-am filma, am avea ore de plictis Poate nu te-a interesat pur si simplu subiectul. Eu in general renunt sa mai urmaresc un film cand chiar nu e genul meu, in rest am multa rabdare.
Am vazut si eu nu de mult filmul. Meryl Streep joaca foate bine rolul Juliei Child. Pana si vocea se identifica. Subiectul e poate plictisitor, dar trebuie sa intelegem ca in anii aceia femeile americane nu prea stiau sa gateasaca (nu ca acum ar fi cine stie ce meseriase!), iar Julia Child a fost prima care a scris o carte cu retete frantuzesti pe intelesul tuturor.
Mie mi-a placut filmul , mai ales tenacitatea Juliei in fata bucatarilor barbati !
@Oana: Ce coincidenta! Si eu vreau sa fac reteta asta Beef Bourguignon, dar peste vreo saptamana cand am un evaniment mai special in familie. Mi se pare o reteta interesanta.
hmm..cred ca asta a fost partea cea mai interesanta ptr mine, reteta de Boeuf Bourguignon...intr-adevar, nu e neaparat genul meu de film, desi in ultimul timp, gatesc de placere, sa ma relaxez, si prepar ce am pofta si chef...lispa actiunii m-a plictisit
care o face primul? http://www.cuisine-france.com/recipes/boeuf_bourguignon.htm
sau asta, pare mai misto: http://www.meilleurduchef.com/cgi/mdc/l/fr/recettes/boeuf_bourguignon_ill.html
@ Bucataras: tu o faci primul! N-ai cetit unde am zis ca eu abia peste o saptamana o am in plan?
A doua adresa are si poze!
eu zic ca ar trebui facuta live bucataras style... cu tot cu orele de emotii pe langa cuptor
Asa reteta fitoasa merita un "live a la Bucataras".
dadada, sustinere!! insistente!
live? cum adica?
Brandusa, uite intra aici, ca sa iti faci o idee http://www.bucataras.ro/retete/145/pizza_cu_sarmale.html . Vezi la comentarii si intelegi. Bine, ar fi mai fain sa fie filmat cumva ... sa apara in direct ca o emisiune. Macar franturi de transmisii din cand in cand
L-am vazut acum vreo 3 luni si mi s-a parut super misto. Nu m-a plictisit absolu deloc, in nici un moment.
Nici un film despre food nu ma plictiseste in nici un moment, sint un maniac .
Apropo, sint singurul om din lume care n-am vazut inca Avatar si nici n-am de gind?