Din ce este facuta cea mai scumpa branza din lume - costa 2000 de euro kilogramul

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 3 Sep 2015 | 5896 vizualizari

Comentarii (6)

03.09.2015, 12:49

03.09.2015, 12:51

Cică-i greu de muls ). Prefer şoricul scroafei, sunt tradiţionalist, deşi sincer, la o adică, dacă ai roşii bune, poţi mânca un pic şi din noua brânză, cu şuncă, desigur, să se asorteze. )

03.09.2015, 12:57

S-o manânce ei!

03.09.2015, 12:57

De acord cu Buni

03.09.2015, 13:03

Nu as incerca aceasta branza nici daca ma platesc ei

03.09.2015, 13:17

Gratis,as incerca!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]