Cum sa faci galuste pufoase de gris

Postat de Brindusa in Tehnici pe 19 Dec 2010, 14:34

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Reusita unei supe cu galusti sta in ..... galusti pufoase. Va arat aici cum le fac eu de ani de zile, si niciodata nu au iesit tari.

1. Pune la fiert apa cu sare sau supa. Oala trebuie sa fie destul de mare, pentru ca galustile se umfla cand sunt fierte. Cand lichidul a inceput sa fiarba da focul mic si fa galustile.

2. Bate bine (cu mixerul sau cu telul) 2 oua

3. Adauga in jur de 8 linguri de gris. Amesteca. Daca compozitia e prea moale (curge) mai adauga gris. Ai grija sa nu fie o compozitie prea tare, dar nici sa nu curga. Ar trebui sa arate ca in poza a2a

4. Cu o lingurita ia din compozitie si pune in oala cu apa in fierbere. Continua pana ai terminat compozitia.

5. Cand incepe sa fiarba din nou, pune o cana mare de apa rece, pune capacul si lasa sa fiarba la foc mediu- mic, pana ce galustile s-au umflat si sunt moi.

Comentarii (15)

20.12.2010, 21:23

Faine ti-au iesit.

23.01.2011, 15:25

asa le fac si eu , dar apa rece , eu o adaug la urma , cand galustele sunt aproape fierte , .... pun capacul peste supa si las sa ajunga iar la punctul de fierbere. apoi sting focul si presar patrunjel verde tocat marunt . vor iesi uriaseeeeee !!!!!

15.01.2016, 10:39

asa le fac si eu sunt pufoase si delicioase

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]