Ce mai facem cu MIEREA

Postat de Sidy in Alimente pe 8 Aug 2013 | 2895 vizualizari

Comentarii (7)

09.08.2013, 17:09

Chiar nu credeam ca nu are sa citeasca nimeni articolul....
Dar vad ca nu prea va place ceea ce va transmit eu.
O zi racoroasa sa aveti !

09.08.2013, 17:12

interesant!

09.08.2013, 17:22

Este chiar interesant ce ne transmiti . Eu aleg limonada si ciorba de dovlecei cu afumatura , Doar ca nu pot citi modul de preparare pana la capat

09.08.2013, 21:10

Limonada, necatar, tarta cu prune chiar as vrea. Nu te supara. Cam toata lumea intra pe fuga si citeste fiecare cand are timp. Nu trebuie sa te superi

10.08.2013, 08:27

Am pus retetele doar de 1/2 sa vad daca sesizeaza cineva, draga Mihaelar63 !!!
Acum le-am completat....

12.08.2013, 09:23

Limonada si ardeii copti.

Articolul este de folos. Multumim!

19.08.2013, 21:38

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]