Campionatul national de sendvisuri - editia a II-a! Powered by Delaco

Postat de Bucataras in Concurs pe 16 Oct 2013, 00:35

Articol pe placul a 47 bucatarasi
comenteaza

 Mecanismul pe scurt:

Se inscriu retete de sendvisuri postate pe bucataras.ro, blog propriu sau orice alt site culinar in care s-a folosit printre ingrediente unul dintre produsele Delaco: Ceva Fin cremos, Ceva Fin pufos, Ceva Fin cuburi, Desenvis normal, Desenvis felii, Miez de Lapte, Telemea oaie

Reteta va fi considerata intrata in concurs in momentul in care este aprobata de administratorii siteului www.bucataras.ro si este astfel afisata pe pagina concursului din sectiunea  - „Campionatul national de sendvisuri II“.

Pentru a fi aprobata, reteta culinara trebuie sa indeplineasca 3 conditii:

a) sa aiba o fotografie de buna calitate a produsului finit
b) sa aiba printre ingrediente unul dintre urmatoarele produse Delaco: Ceva Fin cremos, Ceva Fin pufos, Ceva Fin cuburi, Desenvis normal, Desenvis felii, Miez de Lapte, Telemea oaie

c) sa fie postata pe www.bucataras.ro sau blogul culinar personal dupa data de 15 octombrie 2013

Votarea: Concurentii isi pot pune pe bloguri widgetul in care este si numele sponsorului, dau linkul prietenilor, obtin voturi. Se voteaza o singura data pe zi per IP pe fiecare categorie. Nu trebuie sa fii logat pe bucataras.ro pentru a vota

• data de start inscriere si votare: 16.10.2013 (ora 12:00)

• data de oprire inscriere si votare: 15.11.2013 (ora 23:59)

Un user poate vota o singura data pe zi

Voturile

Vor intra in tragerea la sorti pentru premii Sendvisurile care au strins un minim de 10 de voturi. Exceptie fac retetele alese pentru premiul acordat pentru calitatea fotografiei

Cel mai votat sendvis va primi un premiu garantat

STRUCTURA PREMII. Vezi castigatorii:

10 premii constind Rama foto cu ceas + produse Delaco, care se vor acorda prin tragere la sorti la care participa toti cei care au reusit atingerea limitei minime de 10 voturi!

48 de concurenti au avut mai multe de 10 voturi. Astfel, dupa tragerea la sorti organizata cu ajutorul www.random.org, cei 10 premianti sint:

Rocsi, Comanligia, Lia1, Amalia01, Ianculibita, Simona72, Ryta, Deyutzky, Merisor si Motanlaoale

1 premiu Set aperitiv (placheta lemn si 3 farfurioare patrate) + Set cutite brinzeturi + Rama foto cu ceas + produse Delaco la sfarsitul campaniei acordate celei mai frumoase fotografii de Sendvis. 5 bucatarasi vor alege din retetele postate cite o reteta a caror imagine li se pare ca este cea mai frumoasa, iar dintre cele 5, prin tragere la sorti, 1 va fi premiata

A catigat Angelica

1 premiu constind in Set cutite brinzeturi + Rama foto cu ceas + produse Delaco pentru cel mai votat Sendivs inscris in concurs. Prietenii de la Delaco au suplimentat cu un premiu!

Au castigat: Cleme si Dya!

1 premiu constind in Set aperitiv (placheta lemn si 3 farfurioare patrate) + Set cutite brinzeturi + Rama foto cu ceas + produse Delaco pentru concurentul care inscrie in concurs cele mai multe Sendvisuri

A castigat: Mitinita

Premiu de consolare din partea Delaco: Adelina_a

Regulamentul pe larg aici

Comentarii (68)

23.11.2013, 00:24

Felicitari tuturor!

30.11.2013, 21:49

Felicitari dragele mele

05.12.2013, 20:15

multumesc mult de premiu,l-am primit astazi(a venit mos Nicolae)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]