Brezarea

Postat de Brindusa in Tehnici pe 19 Dec 2010 | 9875 vizualizari

Comentarii (5)

20.12.2010, 08:11

de ceva timp am aflat de aceasta metoda pe care o aplic si sunt fff incantata de rezultate!

20.12.2010, 19:37

Bravo gugugh

20.12.2010, 21:54

cumva asa se fac si la zepter, nu?

20.12.2010, 22:08

Eu gatesc in Zepter de mai bine de zece ani...si pot sa spun ca este chiar deosebit de gatitul normal, se pune foarte putina apa si se ridica capacul numai cand ai semnul pe capac ca e gata, fierbe mult mai repede mancarea

20.12.2010, 22:11

foarte interesant

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]