Aranjarea mesei de Craciun

Postat de Miha in Craciun pe 5 Dec 2009, 22:54

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Aranjarea mesei de Craciun

Culoarea asociata Craciunului este rosul, de la haina Mosului. De aici au imprumutat aceasta culoare si restul decoratiunilor.

Pntru o masa vesela, intre prieteni, putem opta pentru o fata de masa rosie si farfurii verzi sau violet.

Pentru o masa eleganta vom combina albul cu auriu, vom folosi farfurii de portelan, pahare de cristal cu picior si tacamuri de argint.

Sfesnicele cu lumanari nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Cracun, iar un aranjament floral va imbogati imaginea. In locul aranjamentului floral putem pune o fructiera cu fructe de sezon: banane, portocale, kiwi.

 Pentru varietate, putem adauga din loc in loc, cateva crengute de brad si figurine in ton cu atmosfera de sarbatoare, omuleti de zapada, reni, globuri mici.

Pentru a completa atmosfera, masa se va aseza in apropierea bradului impodobit cu globuri si beteala, in ton cu decoratiunile mesei.

Dar cele care vor intregi imaginea mesei , vor fi bucatele traditionale din meniul de Craciun.

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]