156 de ani de la descoperirea pasteurizării

Postat de RODIMUR in Cu de toate pe 21 Apr 2018 | 3080 vizualizari

Comentarii (6)

21.04.2018, 07:52

21.04.2018, 08:03

Mulțumesc, Diana!

21.04.2018, 09:21

21.04.2018, 09:47

Mulțumesc, Mimi!

21.04.2018, 15:26

Cred ca metoda ino oarecare formaexista de mai mult timp . Pasteur a studiat , certifcat stiintific si a dat numele pasteurizarii

21.04.2018, 15:55

Așa este, Mihaela, ai perfectă dreptate! Exista metoda sterilizării, așa cum sterilizăm noi conservele, dar în pasteurizare mai apare și acea scădere drastică a temperaturii, ceea ce garantează păstrarea unor calități ale produselor alimentare.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]