Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Zalău
Bucataras din 21.05.2014
Se bat ouăle cu praful de sare și piper și cu chilli. Într-un bol, se rad trei feluri de cașcaval. După ce s-au omogenizat bine, se pune în tigaia încinsă cu ulei de măsline. Când s-a prăjit omleta, vom adăuga compoziția de cașcaval și lingura de...
publicat la 26.05.2017
publicat la 25.05.2017
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Voturi:31
In cont 23
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Catalina L 8
ieri la 20:55
ieri la 20:45
ieri la 20:32
de Bucataras 6
ieri la 09:25
de oanapl 8
pe 11.05 la 14:02
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Catalina L
ianculubita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madi_marin 7
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Omleta delicioasa
Se bat ouăle cu praful de sare și piper și cu chilli. Într-un bol, se rad trei feluri de cașcaval. După ce s-au omogenizat bine, se pune în tigaia încinsă cu ulei de măsline. Când s-a prăjit omleta, vom adăuga compoziția de cașcaval și lingura de...