Toamna07

1

Bucataras
incepator

Oltenita

Bucataras din 27.04.2012

RETETE203
PRIETENI113
Retete / Pizza

Pizza cu prosciutto crudo ( blat,sos,toping)

In Pizza la 10 Mai 2015

Ingrediente si mod de preparare blat de pizza pentru doua tavi mari : Cu un mixer pentru aluat,amestecati 500 g de faina alba cu 7 g de drojdie uscata, 1 lingurita de sare de mare fina si 100 ml de apa calda. Adaugati treptat mai multa apa (pana la 150 ml), pana cand aluatul devine omogen....

Chifle si scovergi umplute cu urda si marar

In Piine la 5 Mar 2014

Desfacem drojdia in lapte caldut si o amestecam cu zaharul.Lasam la dospit 10 minute. Intr-un vas incapator,cernem faina,adaugam galbenusurile,sarea si uleiul,apoi smantana si maiaua crescuta. Framantam cu mana pana obtinem un aluat elastic.Eu am framantat pana a transpirat coca si a facut...

Paine cu faina graham si fulgi de secara (usor de copt)

In Piine la 7 Oct 2013

Se rastoarna fainurile intr-un bol si se amesteca cu drojdia si sarea. Se adauga apa ,uleiul si mierea . Se amesteca pana se obtine un aluat moale.Adaugam fulgii de secara. Rasturnam aluatul pe o suprafata presarata cu faina si framantam 10 minute.Merita sa alocati atata timp, deoarece...

Chifle graham cu fulgi de secara

In Piine la 4 Mar 2013

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara. Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea. Le asezam intr-o tava tapetata cu...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 13.06.2015

Briose cu iaurt si nectarine

publicat la 03.06.2015

Inghetata de capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Vrei sa mai postezi o reteta, dar ti-e lene s-o prepari.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]