Steffy

1

Bucataras
incepator

Craiova

Bucataras din 02.02.2012

RETETE112
PRIETENI163
Retete / Paste

Tortellini cu sos alb

In Tortellini la 19 Mai 2014

Taiem sunca bucatele, iar cascavalul si branza le dam pe razatoare. Usturoiul il taiem marunt. Punem uleiul intr-o tigaie si calim usturoiul, peste care punem bucatile de sunca. Apoi adaugam smantana si mai tinem 1 minut pe foc. Punem piper, sare si oregano peste sosul alb. Punem apa cu...

Spaghete cu sardine

In Spaghete la 1 Dec 2013

Facem mai intai sosul : intr-o tigaie punem uleiul, calim putin usturoiul maruntit si adaugam lingura de sos tomat. Punem apoi sardinele cu tot cu sos si putin piper. Lasam maxim 5 minute pe foc pentru a nu se marunti sardinele. Spaghetele se fierb in apa cu putina sare, conform timpului...

Spaghete integrale cu ton

In Spaghete la 14 Mar 2013

Punem apa cu sare la fiert. Cand clocoteste, adaugam spaghetele si le tinem conform timpului de pe pachet (6-8 minute). Le strecuram si le dam prin jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele. Intr-o tigaie pune uleiul de masline si adaugam tonul. Cand incepe sa fiarba putin, dam intr-o...

Cannelloni cu sos bechamel

In Cannelloni la 19 Sep 2012

Compozitia pentru umplut: Sunca de pui o taiem cubulete si o amestecam cu carnea tocata. 100 g de cascaval dam pe razatoare si il punem in compozitia pentru umplut. Adaugam cele 2 oua si putina sare, amestecam bine, apoi umplem cannellonii. Sosul bechamel: Punem la fiert laptele, la...

Spaghete carbonara, reţetă rapida

In Spaghete la 19 Iun 2012

 Spaghete carbonara, reţetă rapida Se fierb spaghetele in apa cu sare, conform timpului indicat pe ambalaj. Se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece, ca sa nu se lipeasca intre ele. Sunca de pui te taie cubulete si se caleste cu o lingura de ulei de masline. Galbenusurile se...

Farfalle a la bolognese

In Farfalle la 11 Iun 2012

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit cu o lingura de ulei de masline. Adaugam carnea tocata de curcan; cand aceasta isi schimba culoarea, punem bulionul de tomate si cana de apa. La sos folosim o cratita mai inalta. Adaugam in sos: sare, piper si oregano dupa gust. Lasam sa fiarba 10...

Macaroane cu branza si stafide

In Paste la 7 Iun 2012

Se fierb macaroanele conform timpului scris pe ambalaj. Se scurg si se dau printr-un jet de apa rece. Se rastoarna intr-o tava unsa cu margarina. Cele doua tipuri de branza se dau pe razatoare, se amesteca apoi cu ouale si cu zaharul. Se pune compozitia in tava peste macaroane, se amesteca...

Cannelloni cu carne de pui

In Cannelloni la 8 Mar 2012

Salsa (sosul de rosii) Punem intr-o tigaie si prajim ceapa tocata marunt. O lasam doar sa isi schimbe culoarea si adaugam sosul de rosii, 250 ml apa, sare, piper, oregano dupa gust. O lasam sa fiarba circa 15 minute pana ajunge ca o ciulama. Compozitia de umplut cannelloni Intr-un vas...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 10.11.2017

Prajitura Snickers

publicat la 28.01.2016

Desert rulada cu nuca de cocos

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 31

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]