Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2018
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....
mai multe
publicat la 30.11.2018
In cont 4
Set de 2 incaltatoare
Perna ergonomica Karll
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:32
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:24
ieri la 12:14
ieri la 11:58
ieri la 08:16
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Bunica 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
papabundetot 1
Doralinda 1
Krystyan Trendy 1
radu_popovici 1
Copiosus 1
mimi_90 1
codoim 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Desert prajitura cu crema de mascarpone
Pentru pregătirea blatului batem albușurile tare cu zahărul, turnam uleiul cate putin, adaugam gălbenușurile peste albușurile bătute spuma. Amestecam faina, nucă măcinată, praful de copt și le turnam peste albușurile bătute spumă....