publicat la 18.05.2014
publicat la 19.09.2013
publicat la 07.09.2013
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
Caras prajit in crusta de malai
Curatati pestele de solzi. Indepartati capetele si intestinele.(treaba sotului ;) Daca pestele este mai mare, taiati în 2, pe lungime, daca e mic ca al meu, lasati-l intreg. Spalati bine pestele si lasati-l la scurs intr-o sita. Puneti intr-o tigaie ulei la incins si adaugati o...
Salata de ton
Punem tonul bine scurs intr-un vas, il zdrobim cu furculita, adaugam ceapa tocata marunt, caperele desarate si tocate marunt, mararul/patrunjelul si sucul de lamaie. Adaugam maioneza, potrivim de sare si piper si amestecam foarte bine.
Ton cu salata verde si porumb
Punem ton-ul la scurs intr-o sita. Spalam salata verde si o rupem cu mainile in bucatele mici. Spalam si ceapa verde si o tocam bucatele potrivite. Punem bucatalele de salata intr-un bol incapator, ceapa verde taiata, adaugam boabele de porumb (fara zeama din conserva), punem si ton-ul rupt...
Pasta de ton
Punem untul intr-un castron si mixam. Adaugam ceapa taiata foarte marunt, tonul scurs foarte bine de apa (sau ulei). Omogenizam bine, punem pasta obtinuta intr-un recipient cu capac si bagam la frgider. Servim pe felii de paine prajita.