Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.04.2015
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...
mai multe
publicat la 04.04.2015
Voturi:30
Voturi:58
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taietor de pizza
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 incaltatoare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 12:57
de oanapl 7
ieri la 20:58
ieri la 20:07
ieri la 18:56
de Constelatialeu 9
pe 24.01 la 20:30
de Panacris 9
8 comentarii
de Bucataras 6
7 comentarii
6 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Constelatialeu
Andreea Baraboi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
pansy1 1
iullianna 1
danis 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Blat tort
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu 200 gr zahar si apa. Albusurile se bat bine cu mixerul, sarea de lamaie si diferenta de zahar (120 gr). Se adauga galbenusurile (cate putin), iar la final se adauga faina si se amesteca...