Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Deva
Bucataras din 29.08.2015
Topim untul apoi adăugăm zahărul și amestecăm puțin. Punem oul, sarea și vanilia. Adăugăm apoi făina, praful de copt și ciocolata tocată. Vom obține un aluat omogen și nelipicios. Pe hârtia de copt vom forma cu mâna (puțin unsă cu ulei)...
publicat la 30.07.2020
publicat la 16.07.2020
Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 09:30
de Bucataras 6
ieri la 10:52
pe 28.01 la 08:55
pe 27.01 la 14:58
pe 27.01 la 08:25
de Constelatialeu 9
10 comentarii
8 comentarii
de oanapl 7
7 comentarii
8 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
mimmi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Georgiana78 1
izulika 1
UrsanMihaela 1
oana_d 1
alina8 1
mihaelabod 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cereale de casa cu lapte
Topim untul apoi adăugăm zahărul și amestecăm puțin. Punem oul, sarea și vanilia. Adăugăm apoi făina, praful de copt și ciocolata tocată. Vom obține un aluat omogen și nelipicios. Pe hârtia de copt vom forma cu mâna (puțin unsă cu ulei)...