Gouda

1

Bucataras
incepator

Chiajna

Bucataras din 20.09.2010

RETETE10
PRIETENI1
Retete / Aperitive / Garnituri

Pîrjoale de praz

In Aperitive / Garnituri la 20 Oct 2010

  Se pune la fiert prazul tăiat în apă cu sare. Deoparte se fierb cartofii şi apoi se dau prin maşina de tocat împreună cu prazul fiert.   Se adugă în pasta obţinută făină, sare, piper, condimente şi caşcavalul ras. Se fac pîrjoale cu mîna...

Risotto roz

In Aperitive / Garnituri la 24 Sep 2010

 Se pregătesc cipsii din sfeclă: Se feliază subţire o sfeclă, aproximativ 2 mm, se presară cu sare şi oregano, apoi se pune în cuptor pentru 20 minute la 180 grade.   A doua sfeclă se dă pe rozătoare. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc 5 minute...

Tartă cu praz

In Aperitive / Garnituri la 21 Sep 2010

  Se taie untul cubuleţe şi se amestecă cu făina pînă capătă o consistenţă nisipoasă. Se adaugă oul, puţină apă, sare şi se frămîntă un aluat omogen, care apoi se înveleşte în folie transparentă şi se lasă la rece 30 de minute.   În...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]