CramaHaiducilor

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 28.09.2012

RETETE7
PRIETENI5
Retete / Mancaruri cu carne

Pulpa de ratoi cu legume haiducesti

In Rata la 18 Oct 2012

Pulpa zglobiului ratoi, fragezita cale de 6 ore in unt, lapte slab si apoi scursa pe gratar, la foc mic, innecata in sos de mere, smantana si tarhon. Ca insotire va oferim buchetul de legume haiducesti: dovlecel, ciupercutele si rosiile . Ca sugestie va oferim langa o salata de morcovi si...

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaun cu mamaliguta

In Mancaruri cu carne la 18 Oct 2012

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete cu vin, ceapa si condimente. Dupa care la al mai mic foc se coace timp de 3-4 ceasuri, impreuna cu celelalte legume. Cand carnea e gata se adauga smantana si se serveste cu mamaliga si muraturi....

Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

In Mancaruri cu carne la 28 Sep 2012

Se opareste frunza de vita de vie Se face amestecul de pasat cu orez si carne Se impacheteaza compozitia in frunza de vita-de-vie Se spala mararul si cimbrul si se aseaja pe fundul dovleacului – oalei de lut, pe urma se pune slanina, daca nu este facuta pentru cei ce nu mananca...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 18.10.2012

Tort de ciocolata cu visine

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]