CaroleCuisine

1

Bucataras
incepator

Emilia Romagna

Bucataras din 09.01.2012

RETETE12
PRIETENI2
Retete / Mancaruri cu carne

Ficatei de pui cu ceapa caramelizata

In Ficat la 27 Ian 2012

Se taie ceapa julienne si se caleste in 2 linguri de ulei,spre final se adauga usturoiul pisat si cele doua linguri de zahar.Se amesteca cu lingura de lemn pana se caramelizeaza ceapa.Turnam totul intr-un castron In aceeasi cratita se pun la prajit ficateii(eu nu am mai pus ulei in...

Tarta rapida cu pui

In Pui la 23 Ian 2012

Punem intr-o tava foaia de copt, apoi aluatul. Il aranjam frumos, indoim marginile. Intr-un bol batem ouale, adaugam branza si apoi carnea tocata si ingredientele(sare,piper,marar optional),amestecam. Toata compozitia o turnam in tava si deasupra presaram cascaval ras.Bagam in cuptor la 180...

'Mingiute' de carne cu sos marocan

In Mancaruri cu carne la 14 Ian 2012

SOS: Tocam marunt patrunjelul,il amestecam cu carnea,cu paprika,1 lg chimion,sare si piper.Formam 'mingiutele',pe punem intr-o tigaie cu ulei incins si le prajim. Le scoatem,pastram uleiul si in el calim ceapa si usturoiul.Dupa ce se caleste ceapa,adaugam rosiile,paprika si chimionul. Le lasam...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 28.01.2012

Biscuiti Bretoni

publicat la 28.01.2012

Tarta minunata de lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Astăzi atragi toate privirile. Efectul este sporit, poate, și de faptul că te-ai încălțat cu câte un pantof din două perechi diferite.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]