
publicat la 15.05.2025
publicat la 14.05.2025
publicat la 13.05.2025
“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.
Bucataras.ro
[email protected]
Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală Separa albusurile de galbenusuri, cu mare atentie, sa nu pice deloc galbenus in albusuri, pentru ca nu se vor mai umfla. Pune peste cele 4 galbenusuri, 8 linguri de zahar si zaharul vanilat si amesteca pana se topeste, dupa...
Macaroane cu branza
Pune 5 l de apa la fiert cu un pic de sare. Cand da in clocot, adauga 500 g de paste si lasa-le sa fiarba cu 2 minute mai putin decat scrie pe pachet. Rade branza sarata si amestec-o cu branza dulce, cele 5 oua, smantana si un praf de sare. Cand pastele sunt gata, strecoara-le,...
Galuste cu prune
1. Pune la fiert cartofii curatati si lasa-i sa se raceasca. 2. Zdrobeste bine biscuitii cu un facalet sau intr-un robot de bucatarie. Topeste un pic untul intr-o tigaie si apoi adauga biscuitii, 50 gr zahar si 1 lingurita de scortisoara si lasa-le pe foc pana se caramelizeaza, amestecand din...
TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere
1. Curata si scobeste merele in interior pentru a inlatura samburii; 2. Taie-le apoi pe jumatate si pune-le intr-un bol. Stropeste-le cu fresh de lamaie ca sa nu oxideze. 3. Pune zaharul in tigaie, la foc mic. Taie untul rece felii subtiri si-l pune-l deasupra. Pune apoi merele in tigaie, cu...