Cum se prepara Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată:
Pune cireșele într-o cratiță mare și adaugă zahărul. Amestecă ușor cu lingura.
Feliază foarte subțire ghimbirul și adaugă câteva feliuțe peste cireșe. ...
Cum se prepara Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă:
Curăță și feliază foarte subțire ceapa, apoi pune-o la rumenit într-o tigaie cu puțin ulei de floarea soarelui.
Amestecă bine oul într-un castron, apoi adaugă...
Cum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos:
Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt.
Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt....
Cum se prepara Salata Caprese: Rețeta rapidă și delicioasă
Într-o tigaie încinsă, rumenește ușor mugurii de pin. Atenție să nu se ardă!
Spală și feliază subțire roșiile. Feliază și mozzarella la aceeași grosime.
Pe un platou, pune 1-2 linguri de pesto,...
Cum se prepara Păstăi cu usturoi - Mâncarea savuroasă de vară:
Curăță și spală bine fasolea.
Toacă mărunt câțiva căței de usturoi, apoi pune-i la călit în ulei de floarea soarelui, într-o cratiță mare și înaltă. Adaugă și...
Cum se prepara Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat:
Într-un castron mare, amestecă ouăle, esența de vanilie și de lămâie. Adaugă zahărul și continuă mixarea.
Peste compoziția de ouă, adaugă iaurtul și omogenizează. Dacă dorești,...
Cum se prepara Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți:
Pregătește întâi sosul. Toacă mărunt castravetele murat și ceapa roșie.
Amestecă maioneza cu o linguriță de muștar, adaugă castravetele și ceapa, puțin mărar tocat mărunt și...
Cum se prepara Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post:
Pune o cratiță mare pe foc, adaugă ulei de floare soarelui.
Curăță și taie cuburi potrivite legumele.
Pune ceapa la rumenit, apoi adaugă cartoful tăiat, morcovul tăiat rondele, roșia cuburi....
Cum se prepara Omleta țărănească - Micul dejun perfect:
Taie baconul în fâșii, apoi rumenește-l în puțin ulei, într-o tigaie încinsă.
Curăță și taie cuburi ceapa și ardeiul gras, apoi adaugă legumele peste baconul rumenit.
Bate spumă cele...
Cum se prepara Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar:
Separă albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile și un praf de sare până capătă consistentă și devin albe și dense.
Mixează gălbenușurile cu zahărul pudră până își dublează...
Cum se prepară Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid:
Pune sare și piper peste făină și amesteca.
Rade parmezan peste pesmet și adaugă puțin cimbrișor. Amestecă să se uniformizeze pesmetul.
Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează...
Cum se prepara Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă:
Curăță cartofii și ceapa și taie-le cuburi.
Într-o oală încăpătoare, pune puțin ulei de măsline și adaugă ceapa, usturoiul și cartofii.
Taie fâșii și...
Cum se prepară Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat:
Împarte cele două fileuri în 4 porții egale și condimentează peștele cu sare și piper.
Pune o tigaie la încins și adaugă puțin ulei de măsline. Rumenește fileurile de...
Cum se prepara Tarta fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă:
Așază aluatul fraged într-o formă de tartă, presând ușor la baza. Decupează de pe marginea tăvii surplusul de aluat.
Pune câteva linguri de crema de fistic și...
Cum se prepara Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros:
Pregătește întâi sosul tzatziki. Rade castravetele spălat, cu tot cu coajă. Scurge zeamă lăsată, apoi adaugă castravetele ras peste iaurtul grecesc. Adaugă și un cățel de usturoi ras și...
Cum se prepara Desert cremos cu caise la pahar - Rețeta rapidă și delicioasă de vară:
Curăță și taie 4 -5 caise în cuburi potrivite, apoi pasează-le fin cu ajutorul unui tocător. Adaugă zahărul și continuă să le pasezi până obții un piure fin.
Bate spumă...
Cum se prepara Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor:
Mixează crema de brânză, iaurtul și zahărul pudră până obții o crema fină și omogenă.
Toacă grosier căpșunile, apoi pasează-le cu ajutorul unui blender. Adaugă piureul de...
Cum se prepara Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară:
Decupează discuri mici din lipii, așază-le pe un grătar și coace-le în cuptor pentru 5-7 minute ca să își păstreze formă și să capete o textura crocantă.
Separă...
Cum se prepara Sandwich fresh de vară - Rețeta simplă și gustoasă cu legume proaspete:
Feliază dovlecelul și ceapa roșie.
Într-o tigaie foarte bine încinsă, rumenește pe ambele părți feliile de ceapă și de dovlecel. Condimentează-le cu sare. ...
Cum se prepară Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară:
Feliază pâinea și rumenește-o pe ambele părți, într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.
Curăță și taie legumele în cuburi. Pune-le într-un bol și adaugă și un...
Cum se prepara Plăcinte daneze cu caise - Un desert rapid și delicios:
Porționează aluatul foietaj în 9 părți egale. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Taie caisele în sferturi.
Amestecă crema de brânză cu zahărul pudră și...
Cum se prepara Pește la cuptor, cu roșii și măsline - Rețeta gustoasă și sănătoasă:
Tapetează cu hârtie de copt o tavă încăpătoare și ridică marginile astfel încât preparatul să se gătească uniform și să își păstreze sucurile. Adaugă...
Cum se prepara Budinca de croissante cu fructe de pădure:
Feliază croissantele, apoi așază-le într-o tavă termorezistentă.
Amestecă bine ouăle, adaugă un praf de sare și zahărul pudră. Adaugă smântana lichidă și mixează bine până se omogenizează...
Cum se prepară Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos:
Pune o tigaie la încins cu puțin ulei de măsline. Adaugă roșiile cherry și usturoiul tocat mărunt, apoi condimentează bine cu sare și piper. Lasă-le pe foc 2-3 minute până se...
Cum se prepara Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă:
Într-un bol, pune 80 ml ulei de măsline. Adaugă sare, piper, praf de usturoi, boia și fulgi de jalapegno. Amestecă bine ca să se aromatizeze uleiul.
Așază cartofii...
Cum se prepara Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola:
Mai întâi vom prepara crutoanele. Pentru asta, vom tăia pâinea cubulețe sau o vom rupe bucăți cu mâna, pentru o variantă mai rustică. Într-o tigaie, încingem puțin...
Cum se prepara Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate:
Fierbe pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Taie zucchini în cubulețe.
Pune în încins o tigaie cu puțin ulei de măsline și...
Cum se prepara Cartofi gratinați cu gorgonzola:
Taie cartofii în cuburi mici.
Într-un bol, amestecă oul bătut, smântâna lichidă și condimentează cu sare și piper. Adaugă și brânza gorgonzola ruptă în bucăți. Oprește câteva...
Cum se prepara Rulouri cu nectarine și gorgonzola:
Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline, apoi suprapune-le. Rulează foile de plăcintă cu ajutorului unui sucitor. Taie aluatul sub formă de rulouri și așază pe fiecare în tava cu forme de brioșe.
Amestecă miezul...
Cum se prepara Pui cu sos gorgonzola și nuci:
Feliază subțire pieptul de pui, apoi condimentează-l pe ambele părți cu sare și piper. Pudrează fiecare felie de pui cu făînă. Pune o tigaie la încins cu puțin ulei de măsline și adaugă pieptul de pui....
Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată
Cum se prepara Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată: Pune cireșele într-o cratiță mare și adaugă zahărul. Amestecă ușor cu lingura. Feliază foarte subțire ghimbirul și adaugă câteva feliuțe peste cireșe. ...
Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă
Cum se prepara Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă: Curăță și feliază foarte subțire ceapa, apoi pune-o la rumenit într-o tigaie cu puțin ulei de floarea soarelui. Amestecă bine oul într-un castron, apoi adaugă...
Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
Cum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos: Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt. Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt. Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt....
Salată Caprese: Rețeta rapidă și delicioasă
Cum se prepara Salata Caprese: Rețeta rapidă și delicioasă Într-o tigaie încinsă, rumenește ușor mugurii de pin. Atenție să nu se ardă! Spală și feliază subțire roșiile. Feliază și mozzarella la aceeași grosime. Pe un platou, pune 1-2 linguri de pesto,...
Păstăi cu usturoi - Mâncarea savuroasă de vară
Cum se prepara Păstăi cu usturoi - Mâncarea savuroasă de vară: Curăță și spală bine fasolea. Toacă mărunt câțiva căței de usturoi, apoi pune-i la călit în ulei de floarea soarelui, într-o cratiță mare și înaltă. Adaugă și...
Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat
Cum se prepara Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat: Într-un castron mare, amestecă ouăle, esența de vanilie și de lămâie. Adaugă zahărul și continuă mixarea. Peste compoziția de ouă, adaugă iaurtul și omogenizează. Dacă dorești,...
Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți
Cum se prepara Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți: Pregătește întâi sosul. Toacă mărunt castravetele murat și ceapa roșie. Amestecă maioneza cu o linguriță de muștar, adaugă castravetele și ceapa, puțin mărar tocat mărunt și...
Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post
Cum se prepara Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post: Pune o cratiță mare pe foc, adaugă ulei de floare soarelui. Curăță și taie cuburi potrivite legumele. Pune ceapa la rumenit, apoi adaugă cartoful tăiat, morcovul tăiat rondele, roșia cuburi....
Omletă țărănească - Micul dejun perfect
Cum se prepara Omleta țărănească - Micul dejun perfect: Taie baconul în fâșii, apoi rumenește-l în puțin ulei, într-o tigaie încinsă. Curăță și taie cuburi ceapa și ardeiul gras, apoi adaugă legumele peste baconul rumenit. Bate spumă cele...
Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar
Cum se prepara Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar: Separă albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile și un praf de sare până capătă consistentă și devin albe și dense. Mixează gălbenușurile cu zahărul pudră până își dublează...
Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid
Cum se prepară Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid: Pune sare și piper peste făină și amesteca. Rade parmezan peste pesmet și adaugă puțin cimbrișor. Amestecă să se uniformizeze pesmetul. Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează...
Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă
Cum se prepara Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă: Curăță cartofii și ceapa și taie-le cuburi. Într-o oală încăpătoare, pune puțin ulei de măsline și adaugă ceapa, usturoiul și cartofii. Taie fâșii și...
Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat
Cum se prepară Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat: Împarte cele două fileuri în 4 porții egale și condimentează peștele cu sare și piper. Pune o tigaie la încins și adaugă puțin ulei de măsline. Rumenește fileurile de...
Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă
Cum se prepara Tarta fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă: Așază aluatul fraged într-o formă de tartă, presând ușor la baza. Decupează de pe marginea tăvii surplusul de aluat. Pune câteva linguri de crema de fistic și...
Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros
Cum se prepara Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros: Pregătește întâi sosul tzatziki. Rade castravetele spălat, cu tot cu coajă. Scurge zeamă lăsată, apoi adaugă castravetele ras peste iaurtul grecesc. Adaugă și un cățel de usturoi ras și...
Desert cremos cu caise la pahar - Rețeta rapidă și delicioasă de vară
Cum se prepara Desert cremos cu caise la pahar - Rețeta rapidă și delicioasă de vară: Curăță și taie 4 -5 caise în cuburi potrivite, apoi pasează-le fin cu ajutorul unui tocător. Adaugă zahărul și continuă să le pasezi până obții un piure fin. Bate spumă...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor
Cum se prepara Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor: Mixează crema de brânză, iaurtul și zahărul pudră până obții o crema fină și omogenă. Toacă grosier căpșunile, apoi pasează-le cu ajutorul unui blender. Adaugă piureul de...
Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară
Cum se prepara Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară: Decupează discuri mici din lipii, așază-le pe un grătar și coace-le în cuptor pentru 5-7 minute ca să își păstreze formă și să capete o textura crocantă. Separă...
Sandwich fresh de vară - Rețeta simplă și gustoasă cu legume proaspete
Cum se prepara Sandwich fresh de vară - Rețeta simplă și gustoasă cu legume proaspete: Feliază dovlecelul și ceapa roșie. Într-o tigaie foarte bine încinsă, rumenește pe ambele părți feliile de ceapă și de dovlecel. Condimentează-le cu sare. ...
Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară
Cum se prepară Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară: Feliază pâinea și rumenește-o pe ambele părți, într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Curăță și taie legumele în cuburi. Pune-le într-un bol și adaugă și un...
Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios
Cum se prepara Plăcinte daneze cu caise - Un desert rapid și delicios: Porționează aluatul foietaj în 9 părți egale. Așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Taie caisele în sferturi. Amestecă crema de brânză cu zahărul pudră și...
Pește la cuptor, cu roșii și măsline - Rețeta gustoasă și sănătoasă
Cum se prepara Pește la cuptor, cu roșii și măsline - Rețeta gustoasă și sănătoasă: Tapetează cu hârtie de copt o tavă încăpătoare și ridică marginile astfel încât preparatul să se gătească uniform și să își păstreze sucurile. Adaugă...
Budincă de croissante cu fructe de pădure
Cum se prepara Budinca de croissante cu fructe de pădure: Feliază croissantele, apoi așază-le într-o tavă termorezistentă. Amestecă bine ouăle, adaugă un praf de sare și zahărul pudră. Adaugă smântana lichidă și mixează bine până se omogenizează...
Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos
Cum se prepară Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos: Pune o tigaie la încins cu puțin ulei de măsline. Adaugă roșiile cherry și usturoiul tocat mărunt, apoi condimentează bine cu sare și piper. Lasă-le pe foc 2-3 minute până se...
Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă
Cum se prepara Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă: Într-un bol, pune 80 ml ulei de măsline. Adaugă sare, piper, praf de usturoi, boia și fulgi de jalapegno. Amestecă bine ca să se aromatizeze uleiul. Așază cartofii...
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum se prepara Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola: Mai întâi vom prepara crutoanele. Pentru asta, vom tăia pâinea cubulețe sau o vom rupe bucăți cu mâna, pentru o variantă mai rustică. Într-o tigaie, încingem puțin...
Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate
Cum se prepara Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate: Fierbe pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Taie zucchini în cubulețe. Pune în încins o tigaie cu puțin ulei de măsline și...
Cartofi gratinați cu gorgonzola
Cum se prepara Cartofi gratinați cu gorgonzola: Taie cartofii în cuburi mici. Într-un bol, amestecă oul bătut, smântâna lichidă și condimentează cu sare și piper. Adaugă și brânza gorgonzola ruptă în bucăți. Oprește câteva...
Rulouri cu nectarine și gorgonzola
Cum se prepara Rulouri cu nectarine și gorgonzola: Unge fiecare foaie de plăcintă cu ulei de măsline, apoi suprapune-le. Rulează foile de plăcintă cu ajutorului unui sucitor. Taie aluatul sub formă de rulouri și așază pe fiecare în tava cu forme de brioșe. Amestecă miezul...
Pui cu sos gorgonzola și nuci
Cum se prepara Pui cu sos gorgonzola și nuci: Feliază subțire pieptul de pui, apoi condimentează-l pe ambele părți cu sare și piper. Pudrează fiecare felie de pui cu făînă. Pune o tigaie la încins cu puțin ulei de măsline și adaugă pieptul de pui....