Cum se prepara Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola:
Pregătiți sparanghelul, tăind partea lemnoasă, apoi în bucăți de cca 3 cm.
Pregătiți și câteva buchețele de broccoli, pe care le tăiați în jumătate.
Într-un bol, amestecați oul cu...
Cum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel:
Antricotul se asezonează cu sare și piper, după gust.
Puneți antricotul de vită într-o tigaie bine încinsă, cu 1 lingură de ulei de măsline.
După ce s-a rumenit frumos pe o...
Cum se prepara Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă:
Morcovii, ceapa și cartofii se taie cuburi.
Într-o cratiță încăpătoare, se pun câteva linguri de ulei de măsline și se călesc toate legumele pentru un plus de savoare. Se condimentează cu sare și...
Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava...
Cum se prepara Pizza cu ciuperci și gorgonzola:
Într-un castron mare, amestecați făina cu sarea și drojdia uscată. Faceți o adâncitură în mijloc și adăugați apă și mierea. Începeți să amestecați pentru a forma un aluat. Adăugați uleiul de măsline...
Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola:
Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Bateți ouăle într-un bol, cu un praf de sare.
Fiecare bucată de zucchini se trece prin făină, apoi prin ou...
Cum se prepara Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola:
Într-o tigaie, topiți untul împreună cu usturoiul mărunțit și cimbrul proaspăt.
Așezați ciuperca portobello într-o tavă de copt și adăugați peste ea untul aromatizat pregătit anterior....
Cum se prepară Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola:
Condimentează mușchiul de vită cu sare și piper. Prăjește-l pe ambele părți, într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline. Adaugă un cub de unt, usturoi și câteva crenguțe de cimbru proaspăt....
Cum se prepara Spaghete cu sos gorgonzola și nuci:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pune ulei de măsline într-o tigaie încinsă și adaugă cățeii de usturoi zdrobiți ca să elibereze aroma. Lasă-i câteva secunde,...
Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola
Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa.
Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline și pune ciupercile la sotat. Adaugă usturoiul și ceapa și lasă pe foc până se rumenesc bine...
Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola:
Curăță și feliază ceapa întreagă.
Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Pune câte o linguriță de ulei de măsline, apoi câte o linguriță de oțet...
Mod de preparare Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola :
Într-o cratiță mare, adăugați laptele și puneți-l pe foc mediu. Când laptele începe să fiarbă, adăugați sarea și untul. Amestecați până când untul se topește complet....
Cum se prepară Crostini cu ciuperci - Rețeta gustoasă pentru un aperitiv rapid:
Toacă mărunt ciupercile.
Într-o tigaie soteaza ciupercile în ulei de măsline încins. Adaugă usturoi tocat mărunt și condimentează totul cu sare, piper, oregano și...
Preîncălzeste cuptorul la 180°C.
Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.
Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.
Adaugă și jumătate din cantitatea de...
Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine.
Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează...
Cum se prepară Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid:
Amestecă zahărul tos cu scorțișoara.
Încălzește fiecare lipie, pe ambele părți, într-o tigaie, apoi unge-o cu unt și presară zahăr amestecat cu scorțișoară.
Rulează...
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun:
Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar, una de șuncă presată, altă felie de cheddar și altă de șuncă și încheie cu felia de...
Cum se prepară Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos:
Prepară mai întâi sosul. Amestecă maioneza cu muștar și ketchup până obții o compoziție omogenă și condimentează cu sare și piper.
Toacă mărunt ceapă, castravetele murat, roșia și frunzele...
Cum se prepară Crema de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări:
Pune brânza, iaurtul, și ardeiul kapia tăiat fâșii într-un blender.
Adaugă fulgi de chilli, piper, boia iute și ulei de măsline.
Pasează fin toată compoziția,...
Cum se prepară Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă:
Mărunțește nachos într-un robot cât să iasă un pesmet mai mare și grunjos.
Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează cu sare și piper. ...
Cum se prepară Tarta fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă:
Întinde foaia de aluat fraged și decupează un disc cu ajutorul unei farfurii mari. Din marginea rămasă, poți prepara fursecuri.
Așază foaia de aluat într-o tavă tapetată cu...
Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid:
Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în buchețele mici.
Amestecă maioneză cu puțin sos tabasco și lasă deoparte până la servire....
Iata cum se prepara Bomboane din biscuiti - Un desert delicios al copilariei:
Macina grosier biscuitii cu ajutorul unui tocator.
Adauga putin lapte, crema de ciocolata, untul de arahide si cateva merisoare.
Amesteca bine pana obtii o compozitie legata si omogena.
Formeaza...
Iată cum se prepară acest Burger de vită cu brânză gorgonzola:
Primul pas:
Prepară sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar.
Al doilea pas:
Taie chifla în două jumătăți și prăjește-le în puțin unt.
Al treilea pas:...
Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete:
Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și piper.
Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline la încins și rumenește ușor...
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă
Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le ușor într-o tigaie.
Feliază măslinele, toacă mărunt castraveții murați și codițele...
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
Taie brânza feta în cuburi.
Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.
Unge fiecare pachețel cu albuș...
Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor:
Preîncălzește cuptorul la 200°C.
Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le și clătește-le cu apă rece pentru a opri procesul de gătire.
Într-o tigaie mare,...
Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat:
Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Separat, amestecă uleiul de măsline cu condimentele și unge bine feliile de conopidă, pe ambele părți....
Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina și amestecați continuu timp de 1-2 minute până când obțineți o pastă omogenă....
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola
Cum se prepara Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola: Pregătiți sparanghelul, tăind partea lemnoasă, apoi în bucăți de cca 3 cm. Pregătiți și câteva buchețele de broccoli, pe care le tăiați în jumătate. Într-un bol, amestecați oul cu...
Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel
Cum se prepara Antricot de vită cu sos gorgonzola și sparanghel: Antricotul se asezonează cu sare și piper, după gust. Puneți antricotul de vită într-o tigaie bine încinsă, cu 1 lingură de ulei de măsline. După ce s-a rumenit frumos pe o...
Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă
Cum se prepara Supă cremă de morcovi cu gorgonzola picantă: Morcovii, ceapa și cartofii se taie cuburi. Într-o cratiță încăpătoare, se pun câteva linguri de ulei de măsline și se călesc toate legumele pentru un plus de savoare. Se condimentează cu sare și...
Crostini cu gorgonzola și roșii cherry
Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry: Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava...
Pizza cu ciuperci și gorgonzola
Cum se prepara Pizza cu ciuperci și gorgonzola: Într-un castron mare, amestecați făina cu sarea și drojdia uscată. Faceți o adâncitură în mijloc și adăugați apă și mierea. Începeți să amestecați pentru a forma un aluat. Adăugați uleiul de măsline...
Zucchini pane cu mousse de gorgonzola
Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola: Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust. Bateți ouăle într-un bol, cu un praf de sare. Fiecare bucată de zucchini se trece prin făină, apoi prin ou...
Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola
Cum se prepara Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola: Într-o tigaie, topiți untul împreună cu usturoiul mărunțit și cimbrul proaspăt. Așezați ciuperca portobello într-o tavă de copt și adăugați peste ea untul aromatizat pregătit anterior....
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum se prepară Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola: Condimentează mușchiul de vită cu sare și piper. Prăjește-l pe ambele părți, într-o tigaie încinsă cu puțin ulei de măsline. Adaugă un cub de unt, usturoi și câteva crenguțe de cimbru proaspăt....
Spaghete cu sos gorgonzola și nuci
Cum se prepara Spaghete cu sos gorgonzola și nuci: Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pune ulei de măsline într-o tigaie încinsă și adaugă cățeii de usturoi zdrobiți ca să elibereze aroma. Lasă-i câteva secunde,...
Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola
Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa. Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline și pune ciupercile la sotat. Adaugă usturoiul și ceapa și lasă pe foc până se rumenesc bine...
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola: Curăță și feliază ceapa întreagă. Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de copt. Pune câte o linguriță de ulei de măsline, apoi câte o linguriță de oțet...
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
Mod de preparare Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola : Într-o cratiță mare, adăugați laptele și puneți-l pe foc mediu. Când laptele începe să fiarbă, adăugați sarea și untul. Amestecați până când untul se topește complet....
Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid
Cum se prepară Crostini cu ciuperci - Rețeta gustoasă pentru un aperitiv rapid: Toacă mărunt ciupercile. Într-o tigaie soteaza ciupercile în ulei de măsline încins. Adaugă usturoi tocat mărunt și condimentează totul cu sare, piper, oregano și...
Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
Preîncălzeste cuptorul la 180°C. Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul. Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă. Adaugă și jumătate din cantitatea de...
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine. Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează...
Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Cum se prepară Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid: Amestecă zahărul tos cu scorțișoara. Încălzește fiecare lipie, pe ambele părți, într-o tigaie, apoi unge-o cu unt și presară zahăr amestecat cu scorțișoară. Rulează...
Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun: Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar, una de șuncă presată, altă felie de cheddar și altă de șuncă și încheie cu felia de...
Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos
Cum se prepară Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos: Prepară mai întâi sosul. Amestecă maioneza cu muștar și ketchup până obții o compoziție omogenă și condimentează cu sare și piper. Toacă mărunt ceapă, castravetele murat, roșia și frunzele...
Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări
Cum se prepară Crema de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări: Pune brânza, iaurtul, și ardeiul kapia tăiat fâșii într-un blender. Adaugă fulgi de chilli, piper, boia iute și ulei de măsline. Pasează fin toată compoziția,...
Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă
Cum se prepară Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă: Mărunțește nachos într-un robot cât să iasă un pesmet mai mare și grunjos. Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează cu sare și piper. ...
Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă
Cum se prepară Tarta fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă: Întinde foaia de aluat fraged și decupează un disc cu ajutorul unei farfurii mari. Din marginea rămasă, poți prepara fursecuri. Așază foaia de aluat într-o tavă tapetată cu...
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid
Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid: Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în buchețele mici. Amestecă maioneză cu puțin sos tabasco și lasă deoparte până la servire....
Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei
Iata cum se prepara Bomboane din biscuiti - Un desert delicios al copilariei: Macina grosier biscuitii cu ajutorul unui tocator. Adauga putin lapte, crema de ciocolata, untul de arahide si cateva merisoare. Amesteca bine pana obtii o compozitie legata si omogena. Formeaza...
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
Iată cum se prepară acest Burger de vită cu brânză gorgonzola: Primul pas: Prepară sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar. Al doilea pas: Taie chifla în două jumătăți și prăjește-le în puțin unt. Al treilea pas:...
Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete
Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete: Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și piper. Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline la încins și rumenește ușor...
Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le ușor într-o tigaie. Feliază măslinele, toacă mărunt castraveții murați și codițele...
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă. Unge fiecare pachețel cu albuș...
Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor
Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le și clătește-le cu apă rece pentru a opri procesul de gătire. Într-o tigaie mare,...
Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat
Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat: Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Separat, amestecă uleiul de măsline cu condimentele și unge bine feliile de conopidă, pe ambele părți....
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina și amestecați continuu timp de 1-2 minute până când obțineți o pastă omogenă....