Alexandra Burz

1

Bucataras
incepator

Sebes, judet alba

Bucataras din 12.07.2013

RETETE192
PRIETENI347
Retete / Peste

Bruschete cu ton si ulei de trufe

In Ton la 20 Mar 2014

Prajim painea. Intr-un bol punem tonul maruntit, scurs de ulei. Adaugam usturoiul pisat, sarea si praful de usturoi dupa gust. Pulverizam ulei de trufe pe painea prajita si adaugam compozitia de ton. Decoram cu patrunjel maruntit.

Trunchi de merluciu pe pat de legume cu sos de limeta si patrunjel verde

In Peste la 3 Feb 2014

Curatam si spalam bine pestele. Curatam si spalam bine legumele. Intr-o tava de yena, punem pe fundul tavii putin ulei de masline, adaugam morcovoul taiat rondele, ceapa taiata julien si ciupercile taiate felii. Asezonam cu sare, piper si oregano. Adaugam pestele, asezonam din nou cu...

File de cod alaska in malai

In Peste la 17 Noi 2013

Pestele se asezoneaza cu sare si piper. Se pune ulei la incins. Pestele condimentat se da prin faina alba, ou batut si malai, dupa care se prajeste in uleiul incins cam 2-3 minute pe fiecare parte pana capata o crusta aurie. POFTA BUNA!

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 12.07.2019

Desert Fantezie cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]