
publicat la 30.08.2017
publicat la 31.07.2017
publicat la 31.07.2017
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de pui a la grec
Intr-o oala de 5 l se pune apa rece cu sare pe foc. Se adauga bucatile de pui si cand spumeaza se ia cu o lingura si se repeta pana cand nu mai este spuma de la pui. Se adauga legumele curatate si spalate bine, taiate bucati. Se condimenteaza si se lasa la foc mic timp de o ora. Se...
Supa de gaina cu galuste de gris
Se spala bine spatele si pulpa gainii. Se pune apa rece in oala la fiert cu un praf de sare. Se pun bucatile de carne si se lasa pana fac spuma.Se i-a jos cu o lingura gaurita. Se pun legumele curatate si spalate. Se pun condimentele. Se fierb la foc mic aproximativ 1 h 30 minute....
Ciorba de perisoare
Se toaca ceapa,ardeiul si morcovul marunt. Se pune la calit in putin ulei si se lasa cam 10 minute. Se toarna apa cat cuprinde oala(depinde de oala cantitatea de apa). Se condimenteaza cu sare si un pic de vegeta. Se lasa la fiert cca 30 de minute.Intre timp se pregatesc perisoarele:...
Ciorba de pui A la Grec
Puiul se spala si se sterge bine. Se pune intr-o oala de 4 l apa, puiul, sare si se lasa pana clocoteste si se spumeaza. Se i-a spuma si se adauga morcovul,pastarnacul, telina date pe razatoare si ceapa tocata marunt. Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic o ora. Cu 20 de...