Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2010
Crema : Se amesteca galbenusurile, zaharul, praful de ness sau cappuccino, cacao, vanilia, faina si laptele. Se pun la foc mic si se amesteca foarte bine, ca sa nu existe cocoloase, pana la rezultarea unei budinci. Dupa ce "budinca"...
mai multe
publicat la 10.01.2012
Găseşte curajul de a fi tu însaţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti!
Suport pentru ustensile de bucatarie
Ciocan pentru carne
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:07
la 10:53
de oanapl 8
ieri la 20:13
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Adele
oanapl
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tobite sau Roata carului
Crema : Se amesteca galbenusurile, zaharul, praful de ness sau cappuccino, cacao, vanilia, faina si laptele. Se pun la foc mic si se amesteca foarte bine, ca sa nu existe cocoloase, pana la rezultarea unei budinci. Dupa ce "budinca"...