Pastravul proaspat se eviscereaza, se curata de solzi si se spala bine sub jet de apa. Se lasa putin sa se scurga si apoi se tamponeaza cu un servet pentru a elimina tot surplusul de apa.
Se condimenteaza bine cu sare si piper.
In continuare avem nevoie de doua tigai.
In prima tigaie...
Se lasa merluciu la decongelat apoi se curata si se spala bine si se tamponeaza cu un servet.
Se taie trunchiul de peste in rondele potrivite care apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 15-20 de minute la frigider.
Dupa acest interval, se pune putin ulei la incins intr-o tigaie,...
Pastrav cu legume
Pastravul proaspat se eviscereaza, se curata de solzi si se spala bine sub jet de apa. Se lasa putin sa se scurga si apoi se tamponeaza cu un servet pentru a elimina tot surplusul de apa. Se condimenteaza bine cu sare si piper. In continuare avem nevoie de doua tigai. In prima tigaie...
Rondele de merluciu
Se lasa merluciu la decongelat apoi se curata si se spala bine si se tamponeaza cu un servet. Se taie trunchiul de peste in rondele potrivite care apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 15-20 de minute la frigider. Dupa acest interval, se pune putin ulei la incins intr-o tigaie,...