publicat la 26.10.2020
publicat la 26.10.2020
publicat la 22.10.2020
Și azi îți saluți prietenii cu tradiționalul "De mâine mă apuc de slăbit". Oare de ce îți răspund doar cu un zâmbet înțelegător?
Bucataras.ro
[email protected]
"Dulce si sarat"
Pentru "Briose cu zmeura si apa de trandafiri": Mixam cele doua oua si albusul impreuna cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul brut si continuam mixarea pana obtinem o spuma cremoasa si galbuie. Adaugam in fir subtire uleiul in timp ce mixam ouale. Adaugam laptele, tot deodata,...
Dovleac umplut cu branza
Bucata de dovleac este cea ramasa de la musaca, este o parte de dovleac in care au stat semintele, deci are gaura si este numai bun de umplut. Feliutele de cartof se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se adauga branza, oul, zaharul si se amesteca toate. Cu acesta compozitie se umple gaura de la...